Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Слънчев календар – сряда – 15.05.19

Хороскоп

Слънчев календар – сряда – 15.05.19

Слънчев календар – сряда – 15.05.19 - Tribune.bg
Снимка:

26 слънчев ден – Свързан е с Процъфтяването и изобилието. Ден на придобивките и подаръците

Тотем –  Бялата Мечка - символ на здраве, изобилие и процъфтяване.

Ден за справедливост и подаръци от съдбата, в който можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили, особено ако е свързано с увеличаване на благосъстоянието. Днес даже най-простите и обикновени молби достигат до Небесата. Не си отказвайте нищо в този ден. Каквото ви хареса – вземайте го – то ви принадлежи. Не трябва да са ви чужди всички земни радости. Правете всичко с желание и от сърце.

Поканете гости, срещнете се с приятели. Давайте подаръци на близките си, които ще доставят радост на вас и на тях, но не какво да е, а нещо, за което те отдавна са мечтали и много ще се зарадват и тогава над вас ще се изсипе благодат за целия месец. Добре е мъжете обезателно да направят подарък на жените, да им се възхищават и радват. Съпрузите също е добре да зарадват своите съпруги с някое подаръче, което да ги ощастливи. Нека да е малък, но полезен подарък.

Подходящо за сериозни мероприятия, за подписване на делови книжа, за обработка на земята. Благоприятен ден за покупки, но да се купуват полезни неща, а не да се харчат излишни пари. Може да купувате повече неща и това, което ви привлича окото, дрехи, вещи за дома, храна. Не трябва да се отвличате с любовни или семейни дела, които могат да намалят вашата работна активност. Може да пътувате по работа или за развлечение. За интимност денят не е много добър. Избягвайте съпружеските контакти. Благоприятно е само за зачатие на дете.

Диета – В този ден може да се яде всичко. Най-благоприятни са млечните продукти.

Облекло –  Добре е да се облечете в нови дрехи. Препоръчителни са златисти, бели и червени цветове. Избягвайте черни, сини и лилави тонове. Подходящо е да носите много бижута, камъни, пръстени. Жените трябва да се покажат в пълният си блясък, за да може мъжете да им се радват и възхищават. Трябва да сте красиви в този ден, а не немърливи. Подходящо е да носите бял ахат, халцедон.

Знамения – Ако излезете от къщи и първият човек, когото срещнете е с пълни чанти – приемете го като благоприятен знак за скорошни придобивки и благосъстояние. Ако срещнете човек с празни чанти – трудности и изпитания в близко време.

Ако нещо изтървете или се загуби още сутринта – знак, че ще пропуснете нещо в този ден. Не е добре да изтървате пари.

Да намерите пръстен или полускъпоценен камък – знак за това, че скоро ще си намерите компания.

Сънища – Хубаво е да имате много сънища. Всички сънища в този ден са свързани с имуществото. Да сънувате, че подстригвате косите си – знак за загуба и кражба. Пътуване или смяна на дома – начало на ново дело. Да се миете с вода – знак за клюки и измами.  

Числа на деня – 26, 52, 93

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети