Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Слънчев календар – сряда – 19.01.2022

Хороскоп

Слънчев календар – сряда – 19.01.2022

Слънчев календар – сряда – 19.01.2022 - Tribune.bg
Снимка:

5 слънчев денДенят е посветен на Благодетелния свят, установяване на мир, равновесие. (св. Параскева в християнството), планетата Венера.

Тотем на деня - Магарето, символ на покорност и благочестие.

Ден на смирението, подчинението, служенето и изпълнение на своя дълг. Добър ден за работа и за поставяне на делата в ред. По-добре не поемайте ангажименти, не започвайте нова работа. Редът и разумът трябва да са доминиращи в действията ви. Повече работа, по-малко говорене. Който работи ще получи благословия.

Бъдете скромни и преодолявайте всички изкушения. Не трябва да се нарушава хармонията на деня. Избягвайте конфликтите, защото ако се скарате, дълго време ще останете в това положение, затова проявявайте разбиране. По-добре е да простите, ако сте скарани. Ако някой дойде при вас с намерение да се помири, не го отблъсквайте.

Помагайте на другите в нужда. Нужно е да внесете радост и спокойствие в дома. Благоприятно е за извършване на домакинска работа. Допустима е интимност, но само с личния партньор/ка. Благоприятно е за зачатие, но само в собствения дом. Тези, които са сами, трябва да се въздържат от интимни отношения. Икономисвайте светлината. По-малко да е светло.

Денят не е подходящ за покупки. Не приемайте подаръци днес, освен парични и тези, които са за рожден ден. Да не се тръгва на дълъг път по възможност. В никакъв случай не трябва да се бездейства. Не трябва на никого да се противоречи – нито на хората, нито на обстоятелствата. Не повишавайте глас. Не бързайте. Не завиждайте и не осъждайте другите, не предавайте доверието им.

Диета - Нежелателно е да се започва цикъл на гладуване. Препоръчителна храна - каши, зърнени продукти, кореноплодни. Да се намалят течностите и алкохола също.

Облекло -  Придържайте се към успокояващи, пастелни цветове, нежно розово, наситено жълто. Не се препоръчват ярки цветове днес. Избягвайте съчетания на червено със зелено. Да не се носят едновременно топли и студени цветове. Добре е да се носят медни изделия. Може още да носите жълт ахат, розов родонит. Да се избягват камъни, съдържащи желязо. Марсианските камъни притеглят към вас лоши събития или ще се натъкнете на трудности в този ден.

Поверия – Ако днес ви се скъсат обувките или ви се отлепи токът на обувката – знак за незащитеност. Ако затънете в калта – знак за материално неблагополучие. Да намерите дървен предмет – това е знак, че ще имате подкрепа при придвижване по служебната стълбица. Ако паднете или се подхлъзнете – всичко пропада. Лошо е, ако ви се нахвърли домашно животно особено за жените – неприятности в любовта, а бременните са застрашени от помятане. Ако куче излае мъж, да следи жена си – може да му изневери. Добре е да намерите детска играчка.

Сънища – На ярките сънища не обръщайте внимание. Да се видите, че работите със земята или сте на полето – знак за щастие и късмет. Да приемате храна, особено, ако ядете хляб – знак за богатство. Светкавица, огън – знак за неприятности.

Числа на деня – 5, 6, 24, 60


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети