Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Слънчев календар – сряда – 22.09.2021

Хороскоп

Слънчев календар – сряда – 22.09.2021

Снимка:

6 слънчев ден – Ден на хармонията и изцелението, на „мъртвата вода“. Осъзнаване на вътрешната вяра, способността да се възстанови изгубената цялостност, време за победа над комплексите.

Тотем на деня – Синята сойка, Жерава - символи на откровение и посвещение.

Денят е посветен на любовта. Постарайте се да намерите пътя към сърцето на друг човек. Хубаво е хората да си помагат взаимно, да се установяват връзки между тях. Време за укрепване на отношенията между близки хора. Старайте се да направите нещо приятно за другите: правете искрени комплименти, благодарете им за нещо. Непременно отделете време на своите деца. Ако обърнете внимание на дете в този ден, направите нещо хубаво за него и го зарадвате, целия месец ще намирате щастие. Необходимо е да действате според емоциите си – сърцето най-вярно ще ви подскаже какво да направите.

Ден, в който можете да си върнете изгубеното и да се разплетат кармични проблеми. Препоръчва се повече релакс и почивка. Нужно е да се отпуснете. Търсете компанията на хора, близки на вас по дух. Денят е добър за приемане на гости, благоприятства любовните отношения и задушевните разговори. Подходящо е за сексуални контакти.  Желанието на жените в този слънчев ден е закон и нищо не трябва да им се отказва!

Днес не трябва да се ругае, да се изричат грозни думи и да се повишава глас. Не бива да се напрягате на този ден. Не трябва да се пиянства и буйства. Уединението е противопоказно сега.

Ден за лечителство. Подходящо е за приготвяне на лекарства, укрепване на здравето, работа над физическото тяло. Време за очистване и преображение. Това е такъв необикновен лечебен ден, че и най-обикновената вода придобива уникални лечебни свойства. За целта е добре да се обливате с хладка вода. Три пъти се прави обливане с хладка вода – нито гореща, нито студена.

Диета – Да се пият повече течности. Много е хубаво да се пият билкови чайове и отвари.

Облекло – Придържайте се към сребристо-сините тонове и избягвайте носенето на ярки цветове, зелено, червено и черно.

Знамения – В древността на този ден са гадаели по птиците. Ако над вас пеят птици – това е щастлив знак. Ако летят на запад или на юг е лошо знамение. Ако летят на север или на изток е добър знак.

Ако случайно попаднете под дъжда – освобождение от всякакви болести.

Счупена посуда – лош знак. Ако срещнете някой с празна чанта -  неприятности.

Сънища – Да сънувате бистра вода – знак за чист живот. Мътна вода - болести.

Числа на деня – 6, 9, 20, 51  


Коментари (2)

ХРИСТ СУНЦЕ ИВЕ ПУНО ПОЗДРАВА ХВАЛА ТИ ПУНО ОД СРЦА НА ПРЕЛЕПИМ РЕЧИМА И ПРЕЛЕПИМ САВЕТИМА.ОД СРЦА ТИ ЖЕЛИМ ПУНО СРЕЋЕ И УСПЕХА У ЖИВОТУ И РАДУ. ТЕК САМ ЈУЧЕ КОНКРЕТНО ПРИМЕНИО НЕКИ САВЕТ ОД СВИХ ДА ПРАШТАМ. ОПРОСТИО САМ ОСОБИ КОЈА ЈЕ НЕШТО СКРИВИЛА ЈЕР СЕ ЖЕНА ПОКАЈАЛА И ОСЕТИО САМ ДА МИ УСМЕРАВА ЛЕПЕ МИСЛИ И ДА ЈЕ МНОГО ЗАБРИНУТА ЗБОГ НЕЧЕГ ШТО ЈЕ ЗГРЕШИЛА.
НАРАВНО И ЈА САМ СЕ ЛЕПО ОСЕЋАО ПОСЛЕ ТОГА ЗБОГ ЛЕПОГ ПОТЕЗА КОЈИ САМ УРАДИО. МОЖДА СИ ВИДЕЛА ТАЈ СЛУЧАЈ И НАПИСАЛА МИ У ХОРОСКОПУ.
22.09.2021 08:30 / Отговор
ХРИСТ СУНЦЕ САДА САМ ТРЕНУТНО ВИДЕО НЕКИ ПОДАТАК КО ЈЕ НЕСЛАГАЊЕ. СИНОЋ САМ ПОСЛЕ НЕКОЛИКО МЕСЕЦИ ПОГЛЕДАО ВЕСТИ НА НЕКОЈ СРПСКОЈ ТВ РТС КОЈА ЛАЖ ЗА ГИНИСА ШТО САМ ВИДЕО ЗА БУГАРСКУ. НЕ ПРАТИМ СРПСКЕ МЕДИЈИ АЛИ КАД НЕКИ ПУТ И ПОГЛЕДАМ ТО ЈЕ СВЕ ЛАЖ ДО ЛАЖИ 99 ПОСТО ЛАЖНИХ ВЕСТИ А ПИШУ И ГОВОРЕ СВЕ НАЈЛОШИЈИ ЗА СТРАНУ ЗА КОЈУ ПРОЦЕНЕ ДА СЕ ДОБРОМ СЛАЖЕМ.
22.09.2021 08:37 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема