Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Слънчев календар – сряда – 23.12.20

Хороскоп

Слънчев календар – сряда – 23.12.20

Слънчев календар – сряда – 23.12.20 - Tribune.bg
Снимка:

8 слънчев ден – Ден на Благодатта, на Вси Светии, свързан с преображението. Планета Уран и отчасти Слънцето.

Тотем на деня – Мангуста, символ на риска и свободата.

Ден на почитание и поклонение пред светците. Ден на просветлението, раждане на Огъня и Светлината. Ден на чудесата и подмладяването. Именно днес можем да получим Божията благодат. Един от онези странни дни, когато може всичко да се случи. Бъдете готови за неочаквани неща. Може внезапно да ви се разкрие някаква информация. Благоприятно време за преход към ново духовно качество. Този ден е като нова страница, на която започваме да пишем близкото си бъдеще.

Този слънчев ден носи късмет на тези, които се чувстват свободни и спокойни. Днес ще им върви на тези, които са готови да рискуват. Денят насърчава всички иновации и начинания, особено с елемент на авантюризъм. Проблемите започват да намират своето неочаквано решение. Не планирайте нищо конкретно. Живейте свободно и независимо, не по график. Благоприятно за правене на равносметка на живота, за търсене на по-висш смисъл на съществуване.

Бъдете гостоприемни, посрещайте приятели, помагайте на тези, които се нуждаят от помощ. Денят благоприятства приятелските отношения, предлага нови запознанства и именно в него може да срещнете любовта от пръв поглед. В този ден се препоръчва непременно вярност на всички мъже към своите жени.

Ден за очистване и освобождение от всичко старо и ненужно, което възпрепятства прогреса и напредъка ни. Полезни са водните процедури.

Диета - Храната трябва да бъде разнообразна. Може да ядете каквото искате. Ако не ви се яде, не се насилвайте. Добре е да пробвате нещо ново. Препоръчват се тонизиращи продукти. Полезно е да се изпие чаша силно кафе или 50 гр коняк за повишаване на тонуса и подобрение на умствената дейност. Да се ядат лимони, портокали, киви, ананас, праскови и други богати на витамини продукти.

Здраве – Ден за подмладяване и пречистване на тялото. Необходимо е да отмиете всичко по себе си, очистване на аурата чрез четене на мантри и молитви. Денят е свързан с хипофизата. Да се избягва емоционалния стрес. В този ден се появяват кармични заболявания заради извършени грехове, особено заради отстъпничество (например, ако човек се отклони от дадена дума, обещание, семейството или някой човек.)

Облекло - Препоръчва се носенето на пъстри дрехи. Избягвайте сивите тонове, а най-вече червено-кафяво.

Знамения само за този ден – Да видите зорницата, падащи звезди, светещи лампички – предвещават нови запознанства или добри неочаквани събития.                    

Добри знаци са светкавици, мълнии, искри, свързани с електричество. Ако светкавица светне и гръм се появи в момента, когато се произнасят някакви думи (или веднага след казването им), това е знак, потвърждаващ правилността на казаното.

Ако се препънете или паднете – знак, че в живота пропускате добри възможности, някой важен момент или късмета си. Затова внимавайте. Лошо е да се изцапате.

Счупен нокът означава внезапно заболяване или отслабване на енергийната ви защита.

Ако мазилка падне от къщата, тапет се разлепи, паркетът се повреди, това са неблагоприятни знаци и показват разруха на дома, бедност, загуба на имущество.

Сънища – Те са пророчески, ако са ярки и близо до утрото. Всичко свързано с ключалки, ключове, коридори и ограничено пространство – лишаване от свобода, затвор, болница. Ако сънувате животни – лъжи, клюки, слухове.                                                                         

Числа на деня – 8, 9, 64, 75                                                                                                                                                                                                                                          


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети