Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Слънчев календар – сряда – 25.03.20

Хороскоп

Слънчев календар – сряда – 25.03.20

Снимка:

Не трябва да се нарушава хармонията на този ден

Този ден е посветен на Благодетелния свят, установяване на мир, равновесие. (св. Параскева в Християнството), планетата Венера.

Тотем на деня - Магарето, символ на покорност и благочестие.

Бъдете смирени, служете и изпълнявайте своя дълг. Добро време за работа и за поставяне на делата в ред. По-добре не поемайте ангажименти, не започвайте нова работа. Редът и разумът трябва да са доминиращи в действията ви.

Не трябва да се нарушава хармонията на този ден. Стремете се да свършите повече работа, по-малко е добре да се говори. Не губете време в празни приказки. Бъдете скромни и смирени, преодолявайте с воля всички изкушения. Избягвайте конфликтите, защото ако сега се скарате, дълго време ще останете в това положение. По-добре е да простите, ако сте скарани с някого. Помагайте на другите в нужда.

Добре е да внесете радост и спокойствие в дома. Благоприятно е за извършване на домакинска работа. Интимност може, но само ако е със собствения партньор/ка. Благоприятно е за зачатие, но само в собствения ви дом. Препоръчително е да се въздържате от свободни интимни отношения. Икономисвайте светлината. По-малко да е светло.

Денят не е подходящ за покупки. Не приемайте подаръци днес, освен парични и тези, които са за рожден ден. Да не се тръгва на дълъг път по възможност. В никакъв случай не трябва да се бездейства. Не трябва на никого да се противоречи – нито на хората, нито на обстоятелствата. Не повишавайте глас. Не бързайте. Не завиждайте и не осъждайте другите, не предавайте доверието им.

Диета - Препоръчителна храна - каши, зърнени продукти, кореноплодни. Да се намалят течностите и алкохола също.

Облекло -  Придържайте се към успокояващи, пастелни цветове, нежно розово, наситено жълто. Избягвайте ярките цветове и съчетания на червено със зелено. Да не се носят едновременно топли и студени цветове. Подходящи за носене са жълт ахат, розов родонит. Да се избягват камъни, съдържащи желязо.

Поверия – Ако днес ви се скъсат обувките или ви се отлепи токът на обувката – знак за незащитеност.

Ако затънете в калта – знак за материално неблагополучие.

Ако паднете или се спънете  – всичко може да пропадне.

Ако куче излае мъж, да следи жена си – може да му изневери.

Добре е да намерите детска играчка.

Сънища – На ярките сънища не обръщайте внимание. Да се видите, че работите със земята или сте на полето – знак за щастие и късмет. Да приемате храна, особено, ако ядете хляб – знак за богатство. Светкавица, огън – знак за неприятности.

Числа на деня – 5, 6, 24, 60  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още