Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Слънчев календар – сряда – 28.11.18

Хороскоп

Слънчев календар – сряда – 28.11.18

Снимка:

13 слънчев ден – Денят е свързан със Звездите (Звездата Сириус), с небесната механика и носи мир и равновесие

Ден, в който се откриват вратите на бъдещето, един от най-добрите дни за инициация, време за преминаване на ново равнище.

Тотем – Еднорога, Пегас, символ на честност и безстрашие.

Денят е подобен на енергиен дъжд. Днес лесно може да се освободите от чужда негативна енергия, но и лесно може да станете жертва на психо-енергийни атаки (чужда завист и ненавист), затова се погрижете за собствената си защита чрез защитни техники. Добре е да започне цикъл за очистване на физическото тяло и за освобождаване от негативна енергия.

Подходящо е за интелектуални занимания. Може да решавате логически задачи, кръстословици. Добър ден за всякакви игри, в които участва ума. Подходящо е да се занимавате с възпитанието на децата, да пътувате, да се занимавате с астрология. Всяка лоша мисъл в този ден може да се въплъти в реалността, затова следете внимателно за думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си.

Не се препоръчва интимност и сключване на брак (може да завърши с развод). Дори животните не бива да се допускат близо едно до друго. Не е добре рязко да приключвате отношения с хората. Неподходящо е да се подстригвате, да режете нокти, да вземате вана.

Диета – Нужно е да се яде по-малко, да се избягва месото. Хубаво е да се яде прясно изпечен хляб, солена извара и солено сирене.

Облекло – Препоръчват се бели, червени и лилави цветове. Да се избягват всички блатни цветове и пясъчно жълто.

Знамения – Хубаво е още от сутринта да почувствате сладък вкус в устата си.

Най-добрият индикатор на деня е утрото – първият час, след като сте се събудили. Ако в този час често се чешете по шията – ще вземате пари, ако се почешете по гърба – неприятности с децата, с любовта, нежелана бременност. Проблеми със стомаха – неприятности, свързани с работата.

Добри знамения са тези, които са свързани със звездите, с имена, с числа – те съдържат полезна информация.

Добре е да намерите блестящи предмети.

Не е на добро да счупите нещо – чаша, чиния.

Лошо е, ако времето е мокро, ветровито.

Ако разсипете сол – неприятности.

Много е лошо да загубите ключ в този ден.

Сънища – Символичните сънища не се сбъдват, а конкретните – в кратки срокове. Да видите огън – знак за защита. Да плувате – ще попаднете под зависимост. Да видите книга или нещо да пишете – ново запознанство.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив