Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Слънчев календар – сряда – 29.07.20

Хороскоп

Слънчев календар – сряда – 29.07.20

Снимка:

11 слънчев ден е светъл и радостен. Свързан е със Слънцето. В този ден всичко живо на земята поглъща много слънчева енергия и се усвоява добре. Хубаво е да прекарате повече време на вън.

Това е най-щастливият ден от слънчевият месец, радостен, весел, блестящ, светещ. Денят на топлината и светлината, когато плодовете на „нечистите” дела се заличават и всеки човек проявява ярко сияние на слънчевата енергия. Старайте се да откриете Бог в себе си. Хубаво е да се занимавате с творчество, рисуване, поезия, музика. Опитайте се да общувате лесно, да правите радостни изненади на другите. Време за познание и преоткриване на света. Подходящ за ограмотяване, четене и учение.

Ден на промените. Не планирайте нищо в този ден, систематичните действия са нежелателни. Трябва да реагирате веднага на променящите се ситуации и да го правите на подсъзнателно ниво, без да обмисляте решенията. Денят е добър за пътуване, да съберете на бързо нещата си и да тръгнете за някъде. Щастието съпътства авантюристите, хората, които знаят как да уловят момента.

Основната препоръка днес е:”Прави всичко бързо!” Препоръчва се всичко да се прави с лекота и бързина. Добре е да се приведе дома в ред, да се приемат гости. Благоприятно е да се съберете с приятели от детството си.

На децата не трябва нищо да се отказва, направете им подарък. Играйте с тях, заемете се с обучението им. Заведете ги на сладкарница, на цирк, куклен театър, изведете ги на разходка. Всичко това оказва благотворно влияние на протичането на деня. Играта с дете в 11 слънчев ден се счита за благо дело. Научете децата на опита от детството си и книгите от младостта си.

Вашето вътрешно дете също се нуждае от внимание. Спомнете си и своето детство. Купете си нещо, за което сте мечтали, но не сте го имали, нищо, че вече сте големи.

Днес не бива да се копае земята, да се сее или сади нещо. Не се препоръчва да сте бавни в действията, много да спите и да мързелувате. Не се предавайте на унинието. Не се препоръчват планомерни действия. Плановете може да бъдат разрушени или да се реализират на обратно. Нищо не късайте, не чупете и не режете. Не оставяйте боклук след себе си. Този ден е за съзидание, не за разрушение. Нежелателно е да се гладува, освен за онези, които вече са започнали предварително диета. Да не се осквернява въздухът с цигарен дим например.

Диета – Може добре да си хапнете, но да се избягва сладко и месо. Счита се, че организма добре усвоява обмяната на веществата. За да сте в хармония с деня може да ядете ядки, слънчогледови семки, тиквички, краве или растително масло, домашно приготвени или рибни ястия. Подходящо е да се пие бира, а виното и шампанското да се избягват. Може да се пие и уиски от всякакъв вид. Свещеният продукт на деня е сусамова халва или слънчогледова.

Здраве – Днес са уязвими главата и главния мозък. Болестите появили се в този ден са активни и развиващи се (с изключение на мозъчните заболявания). За успешното им лечение е от голямо значение личността на лекуващият лекар, който ще диагностицира и лекува болния. Ако се получи добър контакт между двамата е възможно пълно и бързо излекуване на пациента, с изключение на сърдечно-съдови заболявания. Пазете се от удари, особено на главата.

Облекло – Придържайте се към ярките цветове. Избягвайте мрачните тонове, синьо и черно. Цвят на деня е златист, с жълт блясък. Камък на деня е златист авантюрин.

Знамения – Добри знаци са: неочаквана приятна изненада, слънчево време, играещи деца, падаща книга, летяща птица. Добре е, ако още от сутринта грее слънцето и огрява целия ден.

Лош знак е: облачно време, разбито стъкло, счупена брава или счупен ключ.

Сънища – Да не се обръща внимание на сънищата в този ден. Сбъдват се само конкретните сънища. Не е хубаво да сънувате починали. Ако те ви викат – загуби и лишения. Ако сънувате кон, подкова – знак за разрешение на кризисна ситуация.

Числа на деня – 11, 34, 79  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още