Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Слънчев календар – вторник – 09.04.19

Хороскоп

Слънчев календар – вторник – 09.04.19

Слънчев календар – вторник – 09.04.19 - Tribune.bg
Снимка:

20 слънчев ден – Денят е свързан с победата

Покровител – Ангел с меч. Един от най-активните дни за правото дело и време за разобличаване на злото, победа над страховете и разсичане на „гордиевият възел”.

Тотем – Глиган – символ на победата и успех в трудните дела.

Ден на победата над страховете, затова не трябва да се изпитва слабост и да не се боите от нищо. Сега лесно се решават всякакви спорове, заплетени проблеми. Добър ден за активни действия. На делата, които се започнат днес им е необходимо пълна отдаденост. Трябва всичко да се довежда до край. Може да се води борба за справедливост, но по честен начин. Хубаво би било да се разплатите с дълговете. Благоприятно е да се пътува само на къси разстояния, както и да се работи със земята. Добре е в този ден да се купят обувки, маратонки. Препоръчва се работа с метал. Можете да предприемете изчистване на насекоми в дома си. Добър ден за различни силови упражнения и раздвижване на кръвта. Един от подходящите дни за кръвопускане. Хубаво е да се помолите на Предците и да поискате помощ и закрила от тях, особено за дома и семейството.

Страхът е противопоказен. Или не започвайте нищо или го свършете докрай. Не бива да се съмнявате в нищо. Избягвайте празните разговори. Старайте се по-малко да разговаряте. Малко трябва да се спи. Нежелателно е да хитрувате, да мързелувате. Недопустими са прояви на шантаж, насилие, заплахи. Не се поддавайте на провокации на дръзки и нагли хора. Противопоказно е мъжете да ухажват чуждите жени днес. Нежелателно е да се осквернява водата, да вредите на растенията – не късайте цветя, растения, не чупете и не режете дървета. Не трябва да се унищожава живата природа.

Диета – За предпочитане е пикантната храна, кореноплодни. Нежелателно е употреба на алкохол. Да се яде малко. Да се избягва свинско и сладко.

Облекло – Препоръчват се червени и ярко жълти цветове. Да се избягват светлите тонове.

Поверия – Смята се, че някакво проклятие тегне в този слънчев ден над хората с наднормено тегло. Не трябва да излизат навън, защото ги дебнат опасности.

Хубаво е ако намерите метален предмет и то остър – знак за разплитане на заплетени проблеми.

Случайно да се убодете или порежете – знак за трудна раздяла, но за вас е по-добре. Лошо е, ако падне остър предмет – знак за спорове и разправии.

Ако порив на вятъра отвори прозореца ви – начало на нов живот. Ако в дома ви нещо се развали или счупи – знак за разпадане на семейството.

Ако върху вас се нахвърлят животни – знак, че сте останали без небесна защита. Ако до вас падне перо от птица – очаква ви блага вест.

Сънища – Само тези сънища са значителни, в които има битки, оръжие, метал, остриета. Това винаги е свързано с важно решение във вашия живот. Сънищата на жените са по-значими от тези на мъжете. Ако ви се присънят кошмари - знак да разрешаване на трудни ситуации.

Числа на деня – 20, 27, 68

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети