Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Слънчев календар – вторник – 26.05.20

Хороскоп

Слънчев календар – вторник – 26.05.20

Слънчев календар – вторник – 26.05.20 - Tribune.bg
Снимка:

7 слънчев ден –Ден на Безсмъртието, Просветлението, Преображението, Светия Дух,  и „живата вода”. Планета Плутон.

Тотем на деня – Белият Ястреб, Албатрос, символ на поривистост, безстрашие, творчество.

Благоприятен ден за творчески начинания. Не се застоявайте дълго на едно място. Не се препоръчва да седите у дома си в пълна изолация и уединение. Не бива да сте мрачни. Време за радост и забавления. Хубаво е да се веселите и да пеете. Добър ден за пътуване, екскурзия, както и да се прекара времето извън дома. Всяко движение е благоприятно. Общувайте, колкото може повече, бъдете открити. Усмихвайте се, давайте радост на другите. Този ден не дава нищо на мрачните и унили хора, които са загубили интерес към живота.

Денят е благоприятен за всички сериозни дела, които предварително са добре обмислени. Това може да е полагане основа за къща, ремонт, реставрация, строителни работи. Трябва да се планира бъдещето, да се помисли за по-далечни перспективи. Време за укрепване на традициите, да се участва в дела, свързани с някои обичаи и вярвания. В този ден е добре да направите нещо надеждно и трайно. Точният момент за изкореняване на страха и натрапчиви идеи. Можете да помолите за помощ предците си или за изцеление и здраве.

Най-добрият ден за любов, зачатие, но всичко трябва да се прави само докато е светло, с отворени очи. Децата заченати и родени в този слънчев ден са много здрави.

Не бива да се проявяват в този ден алчност и завист, това може да стане причина за сърдечно-съдови заболявания. Трябва да смирим гордостта си и да не смятаме себе си за по-добри и повече от другите.

Може да си пийнете алкохол, но не се отпускайте много. Горещата вода в този ден е лечебна. Ако вашата съвест е чиста, може да отидете на парна баня, но не се застоявайте дълго. Има опасност да се изгорите с парата. Който има грехове, по-добре да не рискува.

Неблагоприятно време за големи покупки – мебели, недвижима собственост. Може само малки покупки, например козметика за жените. Подходящо е да садите растения, храсти, дървета, но не късайте листа и цветя. Неблагоприятно е даже да се подаряват откъснати цветя, но може в саксия.

Хранене -  Можете да се отпуснете и да пиете вино, но в умерени количества. Да не се преминава границата. Пийте много сокове. Изключете месото от менюто си. Наблегнете на растителните храни, салати, плодове, зърнени храни, ядки. Много е полезна монодиетата – ябълка и мляко.

Здраве – Сърдечно-съдовата система е уязвима в този ден. Заболяванията проявени в него ще изискват дълго лечение и търпение. Ако се появи друго заболяване (не свързано със сърдечно-съдовата система), не трябва веднага да започвате да приемате лекарства. Позволете на тялото ви да се възстанови. Ако можете се откажете от храната, ако не – спазвайте горните препоръки. Добре е да се извършат процедури по изчистване.

Облекло -  Препоръчва се носенето на по-леки дрехи за съхраняване на вътрешната топлина. Цветовете на деня са бяло, жълто, златисто. Да се избягват тъмните тонове и особено кафявото. Камъкът на деня е  сердолик – камъкът на безсмъртието.

Знамения – Случайно, ако се попарите – добър знак за вас, означава, че се очиствате от някакъв грях извършен в миналото, защото вече сте претърпели „физическо наказание”.

Ако лампата ви изгори или светлината угасне – неприятности.

Ако ви се скъса обувката – загуба на небесна защита.

Лошо е ако ви се появят върху кожата пъпки – предупреждение за заболяване на вътрешните органи. Знак за вътрешна нечистота. Трябва да следите за здравето си.

Ако има много кал, мръсотия по пътя и колата ви се изкаля цялата – предупредителен знак, пазете се позор и безчестие.

Да видите хлебарка на пътя или в чантата –  знак, че не можете да се освободите от своите зависимости.

Сънища – Благоприятни са всички сънища, свързани с цветя. Ако болен сънува цветя, значи скоро ще оздравее. Да сънувате плодовете на дърво – знак за благоденствие и изобилие. Лошо е да сънувате животни- мизерия, проблеми, разпри.

Числа на деня – 7, 9, 13 49, 56


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети