Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Слънчев календар – вторник – 31.03.20

Хороскоп

Слънчев календар – вторник – 31.03.20

Снимка:

Този ден е за съзидание, не за разрушение

11 слънчев ден е светъл и радостен. Свързан е със Слънцето. В този ден всичко живо на земята поглъща много слънчева енергия и добре се усвоява. Добре е да прекарате повече време навън.

Време за познание и преоткриване на света. Подходящ за ограмотяване, четене и учение.

Ден на промените. Трябва да можете да реагирате веднага на променящите се ситуации и да го правите на подсъзнателно ниво, без да обмисляте решенията. Щастието съпътства авантюристите, хората, които знаят как да уловят момента. 

Основната препоръка за днес е:”Прави всичко бързо!” Препоръчва се всичко да се прави с лекота и бързина. Добре е да се приведе дома в ред. Благоприятно е да се чуете с приятели от детството си.

На децата не трябва нищо да се отказва, направете им подарък. Играйте с тях, заемете се с обучението им. Всичко това оказва благотворно влияние на протичането на деня.  Вашето вътрешно дете също се нуждае от внимание. Спомнете си и своето детство. Купете си нещо, за което сте мечтали, но не сте го имали, въпреки че вече сте големи.

Днес не бива да се копае земята, да се сее или сади нещо. Не се препоръчва да сте бавни в действията, много да спите и да мързелувате. Не се предавайте на унинието. Не се препоръчват планомерни действия. Плановете може да бъдат разрушени или да се реализират на обратно. Нищо не късайте, не чупете и не режете. Този ден е за съзидание, не за разрушение. Да не се осквернява въздухът с цигарен дим например.

Здраве – Днес са уязвими главата и главния мозък. Болестите появили се в този ден са активни и развиващи се (с изключение на мозъчните заболявания). За успешното им лечение е от голямо значение личността на лекуващия лекар, който ще диагностицира и лекува болния. Ако се получи добър контакт между двамата е възможно пълно и бързо излекуване на пациента, с изключение на сърдечно съдови заболявания. Пазете се от удари, особено на главата.

Диета – Нежелателно е да се гладува, освен за онези, които вече са започнали предварително диета. Може добре да си хапнете, но да се избягва сладко и месо. Счита се, че организмът добре усвоява обмяната на веществата. За да сте в хармония с деня може да ядете  ядки, слънчогледови семки,  тиквички, краве или растително масло, домашно приготвени или рибни ястия. Подходящо е да се пие бира, а виното и шампанското да се избягват. Може да се пие и уиски от всякакъв вид.

Облекло - Придържайте се към ярките цветове. Избягвайте мрачните тонове, синьо и черно. Камък на деня е златист авантюрин.

Знамения – Добри знаци са неочаквана изненада, слънчево време, играещи деца, падаща книга, летяща птица. Лош знак е разбито стъкло, счупена брава или счупен ключ.

Сънища – Да не се обръща внимание на сънищата в този ден. Сбъдват се само конкретните сънища. Не е хубаво да сънувате починали. Ако те ви викат – загуби и лишения. Ако сънувате кон, подкова – знак за разрешение на кризисна ситуация.

Числа на деня – 11, 34, 79  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още