Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Слънчев календар –неделя – 27.09.20

Хороскоп

Слънчев календар –неделя – 27.09.20

Снимка:

11 слънчев ден е светъл и радостен. Свързан е със Слънцето. В този ден всичко живо на земята поглъща много слънчева енергия и се усвоява добре. Хубаво е да прекарате повече време на вън.

Това е най-щастливият ден от слънчевият месец, радостен, весел, блестящ, светещ. Денят на топлината и светлината, когато плодовете на „нечистите” дела се заличават и всеки човек проявява ярко сияние на слънчевата енергия. Старайте се да откриете Бог в себе си. Хубаво е да се занимавате с творчество, рисуване, поезия, музика. Опитайте се да общувате лесно, да правите радостни изненади на другите.

Ден на промените. Не планирайте нищо в този ден, систематичните действия са нежелателни. Трябва да реагирате веднага на променящите се ситуации и да го правите на подсъзнателно ниво, без да обмисляте решенията. Денят е добър за пътуване, да съберете на бързо нещата си и да тръгнете за някъде. Щастието съпътства авантюристите, хората, които знаят как да уловят момента.  Време за познание и преоткриване на света. Подходящ за ограмотяване, четене и учение.

Основната препоръка днес е:”Прави всичко бързо!” Препоръчва се всичко да се прави с лекота и бързина. Добре е да се приведе дома в ред, да се приемат гости. Благоприятно е да се съберете с приятели от детството си.

На децата не трябва нищо да се отказва, направете им подарък. Играйте с тях, заемете се с обучението им. Заведете ги на сладкарница, на цирк, куклен театър, изведете ги на разходка. Всичко това оказва благотворно влияние на протичането на деня.  Играта с дете в 11 слънчев ден се счита за благо дело. Научете децата на опита от детството си и книгите от младостта си.

Днес не бива да се копае земята, да се сее или сади нещо. Не се препоръчва да сте бавни в действията, много да спите и да мързелувате. Не се предавайте на унинието. Не се препоръчват планомерни действия. Плановете може да бъдат разрушени или да се реализират на обратно. Нищо не късайте, не чупете и не режете. Не оставяйте боклук след себе си. Този ден е за съзидание, не за разрушение. Нежелателно е да се гладува, освен за онези, които вече са започнали предварително диета.

Диета – Може добре да си хапнете, но да се избягва сладко и месо. Счита се, че организма добре усвоява обмяната на веществата. За да сте в хармония с деня може да ядете  ядки, слънчогледови семки, тиквички, краве или растително масло, домашно приготвени или рибни ястия. Подходящо е да се пие бира, а виното и шампанското да се избягват. Може да се пие и уиски от всякакъв вид. Свещеният продукт на деня е сусамова халва или слънчогледова.

Здраве – Днес са уязвими главата и главния мозък. Болестите появили се в този ден са активни и развиващи се (с изключение на мозъчните заболявания). За успешното им лечение е от голямо значение личността на лекуващият лекар, който ще диагностицира и лекува болния. Ако се получи добър контакт между двамата е възможно пълно и бързо излекуване на пациента, с изключение на сърдечно-съдови заболявания. Пазете се от удари, особено на главата.

Облекло -  Придържайте се към ярките цветове. Избягвайте мрачните тонове, синьо и черно. Цвят на деня е златист, с жълт блясък. Камък на деня е златист авантюрин.

Знамения – Добри знаци са: неочаквана приятна изненада, слънчево време, играещи деца, падаща книга, летяща птица. Добре е, ако още от сутринта грее слънцето и огрява целия ден.

Лош знак е: облачно време, разбито стъкло, счупена брава или счупен ключ.

Сънища – Да не се обръща внимание на сънищата в този ден. Сбъдват се само конкретните сънища. Не е хубаво да сънувате починали. Ако те ви викат – загуби и лишения. Ако сънувате кон, подкова – знак за разрешение на кризисна ситуация.

Числа на деня – 11, 34, 79  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още