Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Слънчев календар – понеделник– 26 февруари 2024

Хороскоп

Слънчев календар – понеделник– 26 февруари 2024

Слънчев календар – понеделник– 26 февруари 2024 - Tribune.bg
Снимка:

13 слънчев ден – Денят е свързан със Звездите ( Звездата Сириус), с небесната механика и носи мир и равновесие. Ден, в който се откриват вратите на бъдещето, един от най-добрите дни за инициация, време за преминаване на ново равнище. 

Тотем – Еднорога, Пегас, символ на честност и безстрашие.

Подходящо е за интелектуални занимания. Добър ден за всякакви игри, в които участва ума. Може да решавате логически задачи, кръстословици. Добре е да се занимавате с възпитанието на децата, да пътувате, да изучавате духовни науки, езотерика, астрология. Всяка лоша мисъл в този ден може да се въплъти в реалността, затова следете внимателно за думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си.

Денят е подобен на енергиен дъжд. Днес лесно може да станете жертва на психо-енергийни атаки (чужда завист и ненавист), но и лесно може да се освободите от чужда негативна енергия с подходящи техники. Погрижете се за собствената си защита чрез молитви и защитни техники. Добре е да започне цикъл за очистване на физическото тяло и за освобождаване от негативна енергия.

Не се препоръчва интимност и сключване на брак (може да завърши с развод).  Дори животните не бива да се допускат близо едно до друго. Не е добре рязко да приключвате отношения с хората.  Този слънчев ден е неподходящ да се подстригвате, да режете нокти, да вземате вана.

Диета – Нужно е да се яде по-малко, да се избягва месото. Хубаво е да се яде прясно изпечен хляб.

Облекло -  Препоръчват се бели, червени и лилави цветове.

Знамения – Хубаво е още от сутринта да почувствате сладък вкус в устата си.

Най-добрият индикатор на деня е утрото – първият час, след като сте се събудили. Ако в този час често се почесвате по шията – ще вземате пари, ако се почесвате по гърба – неприятности. Ако имате проблеми със стомаха – неприятности, свързани с работата.

Добри знамения са тези, които са свързани със звездите, с имена, с числа – те съдържат полезна информация.

Добре е да намерите блестящи предмети. Лошо е да загубите ключ в този ден.

Не е на добро да счупите нещо – чаша, чиния. Ако разсипете сол – неприятности.

Лошо е, ако времето е мокро, ветровито.

Сънища – Символичните сънища не се сбъдват, а конкретните – в кратки срокове. Да видите огън – знак за защита. Да плувате – ще попаднете под зависимост. Да видите книга или нещо да пишете – ново запознанство.

Числа на деня –  13, 33, 55, 128

Зa дa виждaтe пъpви aĸтyaлнитe ни xopocĸoпи и дa cи гoвopим зa вcичĸo, ĸoeтo ви вълнyвa oт вceлeнaтa нa звeздитe и Зoдиaĸa, пocлeдвaйтe cпeциaлнaтa гpyпa нa Тrіbunе.bg във Фeйcбyĸ.

Намерете ни ТУК: ХОРОСКОПИ

Или последвайте QR кода:

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати