Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Слънчев календар – понеделник – 8 юли 2024

Хороскоп

Слънчев календар – понеделник – 8 юли 2024

Слънчев календар – понеделник – 8 юли 2024 - Tribune.bg

20 слънчев ден – Денят е свързан с победата и е посветен на загиналите герои. Също така е посветен на богинята воѝн Атина Палада (Минерва в римската митология). Tя винaги пaзи чecттa и дocтoйнcтвoтo нa жeнитe. Зaщитaвa жeнитe и дeцaтa.

Покровител на деня – Ангел с меч. Един от най-активните дни за правото дело и време за разобличаване на злото, победа над страховете и разсичане на „гордиевият възел”.

Звезда: Белатрикс е звезда в Oрион, 2-ра величина. Свързан с Марс, Плутон и Уран.

Тотем –  Глиган – символ на победата и успех в трудните дела. Меч с две остриета.

Добър ден за активни действия. На делата, които се започнат днес им е необходима пълна отдаденост. Трябва всичко да бъде доведено до край. Може да се води борба за справедливост, но само по честен път. Благословен е онзи, който върви по праведния път на воина, стреми се към победа и постигане на целта. Ако човек прояви активност, инициативност, рискува себе си в името на праведна кауза, той ще бъде възнаграден с победа. В този ден трябва да се говори по-малко и да се върши повече.

Сега лесно се решават всякакви спорове, заплетени проблеми. Добре е да се разплатите с дълговете. Благоприятно е да се пътува само на къси разстояния, както и да се обработва земята. Добре е в този ден да се купуват обувки, маратонки. Препоръчва се работа с метал. Може да се предприеме изчистване на дома от насекоми. Добър ден за различни силови упражнения и раздвижване на кръвта. Един от подходящите дни за кръвопускане. 

Ден за победа над страховете, затова не трябва да се изпитва слабост и да не се боите от нищо. Страхът е противопоказен. Или не започвайте нищо или го свършете докрай. Не бива да имате съмнения. Избягвайте празните разговори и се старайте по-малко да разговаряте. По-малко трябва да се спи. Нежелателно е да хитрувате, да мързелувате. Недопустими са прояви на шантаж, насилие, заплахи. Не се поддавайте на чужди провокации. Особено противопоказно е мъжете да ухажват чуждите жени днес. Нежелателно е да се осквернява водата, да вредите на растенията – не късайте цветя, растения, не чупете и не режете дървета. Не трябва да се унищожава живата природа.

Диета – За предпочитане е пикантната храна (лук, чесън, хрян, черен пипер и др), кореноплодни (цвекло, ряпа, картофи и др.), ръжени сладкиши. Нежелателно е употреба на алкохол. Да се яде малко. Може да се яде месо, но да се избягва свинско. Пикантните храни са свързани с Марс, затова са за предпочитане, а сладките - с Венера (да се избягват).

Облекло –  Препоръчват се червени и ярко жълти цветове. Да се избягват светлите тонове, бяло и синьо.

Камъни: Камък за воин, придаващ издръжливост в битка, интелигентност и мъдрост - Тюркоаз.

Поверия  – Хубаво е, ако намерите метален предмет и то остър – знак за разплитане на заплетени проблеми.

Случайно да се убодете или порежете – знак за трудна раздяла, но за вас е по-добре.

Лошо е, ако падне остър предмет – знак за спорове и разправии.

Ако порив на вятъра отвори прозореца ви – начало на нов живот.

Ако в дома ви нещо се развали или счупи – знак за разпадане на семейството.

Ако върху вас се нахвърлят животни – знак, че сте останали без небесна защита. Ако до вас падне перо от птица – очаква ви блага вест.

Сънища – Само тези сънища са значителни, в които има битки, оръжие, метал, остриета. Това винаги е свързано с важно решение във вашия живот. Сънищата на жените са по-значими от тези на мъжете. Ако ви се присънят кошмари - знак да разрешаване на трудни ситуации. Ако сънувате битка или че се биете с някого – това е промяна в живота.

Числа на деня – 20, 27, 68

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати