Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Слънчев календар – събота – 15 юни 2024

Хороскоп

Слънчев календар – събота – 15 юни 2024

Слънчев календар – събота – 15 юни 2024 - Tribune.bg
Снимка:

27 слънчев ден – Денят е посветен на Небето (защитният покров над Земята). Планета - Уран

Тотем на деня е Лястовичката, символ на всеобщата любов, на благата вест.

В този ден  се  отварят небесните порти и Висшите сили говорят с нас чрез знаци. В това време се намираме под контрола на Небето. Цялото внимание на всички Небесни сили е насочено към нас, нашите мисли и действия. Нужно е да се съблюдават правилата за правилно общуване между хората. Да се избягват: лоши постъпки, да се пожелава злото на някого, да се лъже, да се краде.

Молете се за близките си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. На този ден е необходимо да раздавате това, за което няма да ви е жал, което ви е излишно. Всякакви излишни неща може да раздадете на по-бедните хора. Ден също на размяната, която трябва да е еквивалентна, равностойна.

Бъдете пасивни, естествени. Благоприятно е за пътуване, за нови запознанства, за контакти, за гостоприемство, подаръци, физически практики. Препоръчва се повече време да прекарате на открит въздух и да се разхождате, по-малко да стоите в затворени помещения. Краката е необходимо да се натоварват повече.

В този ден не трябва да се опитвате да променяте партньора си. Сексуалните контакти и съпружеските обятия не се препоръчват. Днес е особено противопоказна измяната.

Да се избягва спускането под земята и в шахти, тунели. Не бива да се копае земята. Не трябва да се пуши този ден – с това се осквернява небето.

Диета - Храната трябва да бъде лека и разнообразна, течна и да не е сладка.

Облекло – Необходимо е да се носят колкото е възможно по-малко дрехи. Цветове на деня са светло синьо и златисто. Откажете се от зелени и кафяви тонове.  Жените по-добре да не използват козметика. Трябва да са естествени. Хубаво е да не се носят бижута.

Небесни знаци – Научете се да четете знаците по небето. Ако три пъти видите на небето облак с една и съща форма, приемете го като знак за промяна в живота, често чрез трудности.

Да попаднете под дъжда, когато свети слънцето е знак за богатство и щастие.

Падане от високо е знак, че сте се главозамаяли, не преценявате правилно нещата..

Ако видите искра при късо съединение, бъдете внимателни, това е предупреждение за вас, че водите неправилен живот и е по-добре да се покаете. Небето изказва своето недоволство от вас.

В този ден трябва да гледате небето и да задавате въпроси. Падащи звезди, метеорити отговарят на вашите въпроси. За мъжете, ако падне вляво звезда – това е положителен отговор, ако падне вдясно е отрицателен отговор. За жените е обратното.

Ако видите в небето подобие на букви – на вас ви се дава дарът на пророк, за да възвестявате другите. Ако нищо не виждате в този ден, значи вашият Ангел-Пазител ви е изоставил към този момент.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати