Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Слънце (Дева) тригон Юпитер (Козирог)

Хороскоп

Слънце (Дева) тригон Юпитер (Козирог)

Снимка:

На 9 септември имаме един щастлив аспект. Тригоналната връзка между Слънцето и Юпитер е една от най-добрите, които съществуват. Слънцето е божественият дух, който работи в нас, а Юпитер е представител на Ангелският свят в човека, както и представител на всички висши области, а също и идеали в области като: медицина, право, философия, писане, възпитание, образование, театър и др.

Юпитер е планетата на голямото щастие, великият добротворец, големият благодетел. Юпитер практически ни влияе през целия живот, тъй като той винаги осигурява разширяване, когато сме активни и се стараем.

Сега обаче могат да се случат и щастливи събития за някои от нас, за които не сме направили нищо, не сме допринесли с нищо за тях. Но това са кармични награди от минали времена, за които не знаем Важно е да поемем инициативата днес, утре и вдругиден, защото не трябва да се изпуска импулсът, който след това продължава да оказва ефект и по-късно.

И тъй като Юпитер е най-добрият ентусиаст и оптимист, определено трябва да възприемем отношението му сега и да го запазим за близко бъдеще. „Не се предавайте!“ е мотото. В дългосрочен план Юпитер ще ни подкрепи.

Този тригон е много добър аспект. Той насърчава нашето здравословно благополучие, дава ни сила, жизненост, успех в живота, късмет, обща популярност, професионален и социален напредък и силно чувство за справедливост. Възможни са финансови печалби.

Възможностите могат да бъдат също под формата на личен, духовен и материален растеж. 

Превъзходен аспект за връзките. Като цяло носи радост, щастие, психическа стабилност, весел оптимизъм и надежда, предоставя добри шансове. Дава добро начало при осъществяване на връзка, благоприятно и положително изживяване. Добро разбирателство, свободна комуникация, креативност.

Продължителност: около 2-3 дни.

Ето една мъдрост от Персия, която се вписва много добре с всичко това и която казва:

"Търпението е дърво с горчиви корени, което дава сладки плодове."

Хората, които имат в личния си хороскоп съвпад, секстил или тригон на рожденото си Слънце с Юпитер са като благословени и докоснати от Бога. Те са носители на множество духовни дарби, способности и добродетели. Чрез мислите, чувствата и цялата си духовна същност, те излъчват хармонични електромагнитни вълни, които носят разположение у околните и им действат благотворно. Този аспект показва, че в минали животи тези хора са били служители и носители на Божествената Любов, Мъдрост и Истина, помагали са преди и сега много хора да усвоят и разбират природните закони.

Подходящо е да си заредите слънчева вода на късмета.

Оставете стъклен съд (шише, чаша, буркан, кана) с вода за няколко часа на слънце. Така водата ви ще се зареди не само с жизнената същност на Слънцето, но и със звездното влияние на аспекта на успеха, щастието и късмета. Щом приготвите водата, дръжте я на тъмно или поне далеч от пряка слънчева светлина. Може да си я разделите на две части и в едната част да добавите малко водка, за да се съхрани по-дълго време. Първо използвайте неразредената вода. Може да налеете малко от нея във ваната или ако нямате такава, в някой съд и да се облеете след душа. Сутрин последното изплакване на лицето също може да е с тази вода. В пералната машина добавете малко от нея и така ще заредите дрехите си с енергията на късмета и благоденствието. Добавяйте по няколко капки в чашата с чай, кафе, сок. Напръскайте с пулверизатор стаята, където спите или работите, дрехите, които обличате. С дните силата на водата отслабва. Може да се използва най-много до седмица.

Не пропускайте великолепният шанс!  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още