Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Слънчев календар - 15.10.18 – понеделник

Хороскоп

Слънчев календар - 15.10.18 – понеделник

Слънчев календар - 15.10.18 – понеделник - Tribune.bg
Снимка:

29 слънчев ден – Ден посветен на молитвите и Божественото слово, в лъчите, на които загива всяко зло. Ден на благите проявления и начинания

В този ден Ангелът на Божественото слово отваря вратата на Знанията, дарява Сила, подлага човек на изпитания и му дава твърдост. В 29 слънчев ден ни чуват Предците и могат да ни окажат помощ. Добре е да се посети храм. Най-добрият ден за молитви – магията на Божественото слово, която защитава нашата Душа, както дрехите защитават тялото. Ако се четат много молитви днес, то може да установите лична връзка с небесните сили. Особено благоприятно е да молите Небето този ден за зачатие и здраве на дете. Денят е подходящ за зачатие, секса се приветства, но само, докато е светло.

Ден, в който се разобличават тайните. Може да изберете нов път, да правите нови планове. Приветства се чувството за хумор, което се проявява в този ден като усещане за освобождение от своите комплекси. Препоръчва се четене на умни книги, учене, предаване на опит и знания. Благоприятно е за разговори, но следете за словото, което изричате. Хубаво е да се подстрижете, да се изпотите, да се изкъпете, да се масажира или размачква тялото. Добре е да се разхождате. Подходящо е да шиете, поправяте или купувате и обличате нови дрехи, също за ремонтни работи. Противопоказно е уединението. След залез може да организирате празник.

Добре е се медитира, да се гадае. Сега може да гадаете на книга. Съсредоточете се и отворете наслука със затворени очи като посочите с пръст към написаното. В текста е вашето послание. Има и друг начин за гадаене като си кажете предварително номера на страницата и номера на реда.

Облекло – Препоръчва се да обличате повече дрехи, които служат за защита от травми и проявеното зло от другите. Добре е да облечете нещо пъстро и ярко. Колкото по-пъстро, толкова по-добре. Подходящи цветове за деня са жълто, златисто и светло лилаво. Не се препоръчват монотонните гами, тъмни цветове, кафяво и зелено. Може да ползвате бижута, но избягвайте такива, в които има малахит.

Знамения – Ако след ставане от сън кихнете, особено три пъти по ред – знак за това, че денят ви ще бъде радостен и успешен.

Ако чуете някой да говори за вас или да казват името ви, това е знак за помощ.

Ако вятърът бие в гърба ви – знак за помощ Свише, значи че вие се намирате на правилният път.

Ако се скъса дрехата ви – загуба на защита.

Ако ви се отлепи токът на обувката или ви се счупи – знак за това, че съпругът ви нещо крие от вас.

Ако през деня упорито ви преследва някаква музика, това е знак, че сте под контрола на Висшите сили – ще има значителни промени в бъдеще.

Ако се препънете с единия крак, дори да паднете, това е знак, че сте предупредени за някаква опасност. Лош знак е да загубите нещо материално.

Автор: Ивелина Пенчева - астролог,
автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"   

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още