Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Слънчев календар – четвъртък - 25.10.18

Хороскоп

Слънчев календар – четвъртък - 25.10.18

Слънчев календар – четвъртък - 25.10.18 - Tribune.bg
Снимка:

9 слънчев ден – Денят е посветен на Божествената Светлина и Божествения Огън. Свързан със сиянието и разкриване на творческият потенциал.

Тотем на деня – Лъв, мощен, величествен, но скромен.

Денят на Огъня е свързан с огромна мощ, способства многостранното творческо развитие и разширение на възможностите на човека. Ако имате подем на силите днес, това е добре. Подходящо е да се започнат нови и сериозни дела. Получавате достатъчно сила, за преображение, за проявление на творчество. Не се страхувайте да поемете отговорности. Постарайте се да не натоварвате другите със своите проблеми. Полезно е да се ходи пеша. Време за пост. Покупки – само най-необходимото, това, което ще ви трябва скоро. Дългосрочни покупки не се препоръчва да се правят.

Добре е да развивате своята енергия: използвайте физически практики, добре е да получите настройка в Рейки или други енергии. Може да започнете цикъл от физически упражнения за укрепване на тялото.

Препоръчва се дома да се очисти от негативна енергия. Хубаво  да се поддържа постоянно горящ пламък, да има запалена свещ или лампа. Обиколете всички ъгли на стаите по часовниковата стрелка със запалена свещ, за да  изгори натрупаната негативна енергия.

Ако в този ден постоянно мръзнете и ви е студено, то значи, че от вас се е отвърнал вашия Ангел-Хранител. Ден за молитви, за изпълнение на религиозни обреди. Хубаво е да се посети църковен храм. В древността на този ден са палели огньове и са хвърляли всичко старо и ненужно в тях.

Не се препоръчва много да се спи, нито да се дреме, по-малко да се яде. Колкото по-бодри се чувствате, толкова по-добре. Противопоказни са безделието и авантюрите. Не прехвърляйте своите проблеми на други хора. Не завиждайте и не се присмивайте на никого.

Диета - Храна е по-добре да не се приготвя, а да се яде от предния ден, нищо да не се пече и запича. Алкохол може да пийнете, само колкото да повишите температурата на тялото, иначе не се препоръчва, особено в горещото време.

Облекло -  Може да носите нещо блестящо. Подходящи са жълто, тъмно-червено и кафяво. Избягвайте студените тонове.

Знамения – Ако усетите силния порив на вятъра – нови запознанства или знак за богатство.

Ако ви хвърли в огън, ушите ви горят или ви се появи сухота в устата – знак за укрепване на силите и здравето. Но ако мръзнете и не можете да се сгреете, приемете го като знак за наближаващо заболяване, депресия, упадък на силите. От вас се е отвърнал Ангела-Хранител.

Сънища – Добре е, ако нищо не сънувате или забравите за съня си. Счита се, че в този ден трябва повече да бодърствате, отколкото да спите.

Числа на деня – 9, 27, 68, 81

 

Автор: Ивелина Пенчева - астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още