Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Слънчев календар – четвъртък – 18.10.18

Хороскоп

Слънчев календар – четвъртък – 18.10.18

Снимка:

Втори слънчев ден – свързан е с Благата Мисъл (в християнството с Николай Чудотворец)

Тотем на деня е Кучето, символ на вярност и служенето.

Денят призовава към сериозен размисъл, спокойствие, четене на молитви, очистване на мислите. Успехът съпътства тези, които са готови да усвоят нещо ново, нова професия, чужд език. Бъдете милостиви. Помагайте на нуждаещите се. Проявявайте търпимост към чуждите недостатъци.

Добре е да се различава доброто от злото. Благоприятни са контактите, общуването, ученето, информацията. Полезно е да се овладяват нови знания, но и да предават на другите без да налагате своето мнение. Дайте на всеки правото на избор от какво се нуждае. Бъдете милостиви. Помагайте на нуждаещите се, но не давайте пари на заем днес. Добре е да се общува, да се водят разговори, полемика. Помислите трябва да са чисти и насочени към благи дела. Благоприятно е за шопинг. Препоръчва се да се избавите от ненужни връзки и лъжливи приятели.

Не се препоръчва да се занимавате с пране, гладене, домакинска работа. Не приемайте гости на своя територия, освен роднини. Общуването с други хора да се извършва на обществено място. Не нагрубявайте другите, не ги осъждайте за техните недостатъци, но и не толерирайте чуждите грехове. Не игнорирайте тези, които искат милостиня. Изгарянето с огън сега е лош знак. Борете се с лошите мисли.

Диета – Добре е да се употребява лека храна и да не се пие вино.

Здраве – Уязвими са белите дробове, затова се пазете от простуда и избягвайте да пушите днес. Болестите на втори слънчев ден като правило имат неясна природа и се нуждаят от сериозна диагностика. Има вероятност някои от тях да са предизвикани от чужди негативни въздействия. Четете защитни формули и молитви (напр. на Петър Дънов, Петър Димков). Постарайте се да се отнасяте с хумор към всичко, което ви тревожи днес.

Облеклото – Добре е да се купуват нови дрехи, тъй като денят символизира смяната на старата обвивка с нова. Хубаво е да облечете нещо ново в жълто, светлосиньо и жълто-зелено. Ако нямате такива дрехи, може да носите в такъв цвят кърпичка или парче плат. Да се избягват червените, оранжевите и лилавите тонове.

Знамения – Ако на излизане от къщи попаднете на страничен вятър или листо от дърво падне до вас, това е знак за небесна защита.

Намиране на метални предмети или монети днес не е добър знак. По-добре не ги вземайте.

Ако чуете да ви назовават по име, веднага си намислете желание.

Ако крушката изгасне сама, видите искри, това е лош знак. Лоши мисли са отправени към вас.

Ако ви се скъсат в къщи завеси, пердета, покривка, това е знак за бедност.

Ако нещо се обърка в делата ви, това е знак за загуба на защита. Следете контактите си, лъжа от страна на околните.

Ако черна котка ви пресече пътя, по-добре се откажете от работата, която сте замислили.

Сънищата са пророчески. Добре е да видите, че пътувате, път, дървета – това е знак за благополучие, промени към по-добро, изпълнение на желания. Лошо е да сънувате, че се подстригвате, че сте с променен външен вид в огледалото – знак за измама. Ако сънувате починал роднина, това е добър знак, иска да ви каже нещо, влизате в контакт с него. 

Числа на деня – 17, 31, 48

Автор: Ивелина Пенчева - астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив