Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Слънчев календар – неделя – 04.11.18

Хороскоп

Слънчев календар – неделя – 04.11.18

Снимка:

19 слънчев ден – свързан е с Предците, има отношение към природните духове, посветен на семейството, дома, молитвите за другите. Време за покаяние и изправяне на грешките. В този ден всяко лошо дело засяга целия род

Тотем – Муфлон (диви овце, предшественици на почти всички домашни породи овце)

Денят е добър за тези, които се опитват да преосмислят своя живот и да намерят нови ориентири. Също така ще бъдат покровителствани тези, които са готови да изправят своите грешки. В 19 слънчев ден ще бъдат успешни начинанията, които са свързани с благородни цели. Бъдете бдителни и следете за думите, които изричате. Добре е да се прекара денят в семеен кръг. Благоприятно е за индивидуална работа, работа по къщата. Денят не подхожда за веселие. Хубаво е да си поплачете. Трябва да бъдете сантиментални, спокойни и релаксирани. Добре е да си спомните предците си, миналото и да простите на своите близки, да се посети храм. Може да се започне лечение. Най-лошият грях в този ден е да имате лоши отношения с хората, да се проявява дебелащина и грубост. Не по-малък грях се счита паразитирането за сметка на друг човек, независимо дали става въпрос за родители, близки или чужди хора.

Не подписвайте никакви документи и не поемайте никакви ангажименти. Не давайте обещания и клетви. Не правете планове, не започвайте никакви дела. Лошо е да се откажете от молбите си.
Диета – За да не разгневите духовете, не е добре да се готви в този ден. Храната трябва да е приготвена предварително. Желателен е пост.

Облекло – Старайте се да не обличате много дрехи. За да сте в синхрон с вибрациите на деня използвайте зелените нюанси. Избягвайте жълти, оранжеви и черни дрехи.

Знамения – Добра поличба за цялата местност е, ако слънцето изгрее в мъглата – предците ви защитават.

Добре е, ако излае домашният ви любимец – защита от предците. Но ако лежи и мълчи е лошо.

Ако намерите полускъпоценен камък или пръстен – изпълнение на желание. Не е добър знак да падне пръстена ви.

Да счупите зъб или нокът – не е на добре, болест.

Ако кожата ви сърби и често се чешете – знак за загуба на защита.

Сипете в чинийка малко вино в памет на ваши починали близки. Ако виното изсъхва бързо – приети сте от предците. Ако дълго време не изсъхне – вашата жертва не е приета от предците.

Счупено огледало или спрял часовник са знак че предците ще ви призоват скоро при себе си.

Сънища – Да видите починали предци – знак за помощ и защита. Сънищата се сбъдват след много време. Да сънувате дървета и цветя – щастие, любов и неочаквани придобивки.

Числа на деня – 19, 26, 51

Автор: Ивелина Пенчева - астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив