Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Слънчев календар – петък - 12.10.18

Хороскоп

Слънчев календар – петък - 12.10.18

Слънчев календар – петък - 12.10.18 - Tribune.bg
Снимка:

26 слънчев ден – Свързан е с Процъфтяването и изобилието. Ден на придобивките и подаръците.

Тотем – Бялата Мечка, символ на здраве, изобилие и процъфтяване.

Ден за справедливост и подаръци от съдбата, когато можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили, особено ако е свързано с увеличаване на благосъстоянието. Днес даже най-простите и обикновени молби достигат до Небесата. Не си отказвайте нищо в този ден. Каквото ви хареса – вземайте го – то ви принадлежи. Не трябва да са ви чужди всички земни радости. Правете всичко с желание и от сърце. Поканете гости.

Давайте подаръци на близките си, които ще доставят радост на вас и на тях, но не какво да е, а нещо, за което те отдавна са мечтали и много ще се зарадват и тогава над вас ще се изсипе благодат за целия месец. Добре е мъжете обезателно да направят подарък на жените, да им се възхищават и радват. Съпрузите да дадат не само своето благоразположение, но и да зарадват своите съпруги също с някое подаръче, което да ги ощастливи. Нека да е малък, но полезен подарък.

Подходящо за сериозни мероприятия, за подписване на делови книжа, за обработка на земята. Благоприятен ден за покупки, но да се купуват полезни неща, а не да се харчат излишни пари. Може да купувате повече неща и това, което ви привлича окото, дрехи, вещи за дома, храна. Не трябва да се отвличате с любовни или семейни дела, които могат да намалят вашата работна активност. Може да пътувате по работа или за развлечение. За интимност денят не е много добър. Избягвайте съпружеските контакти. Благоприятно е само за зачатие на дете.

Диета – В този ден може да се яде всичко. Най-благоприятни са млечните продукти.

Облекло – Добре е да се облечете в нови дрехи. Препоръчителни са златисти, бели и червени цветове. Избягвайте черни, сини и лилави тонове. Подходящо е да носите много бижута, камъни, пръстени. Жените трябва да се покажат в пълният си блясък и да може мъжете да им се радват и възхищават. Трябва да сте красиви в този ден, а не мръсни, немърливи. Подходящо е да носите бял ахат, халцедон.

Знамения – Ако излезете от къщи и първият човек, когото срещнете е с пълни чанти – приемете го като благоприятен знак за скорошни придобивки и благосъстояние. Ако срещнете човек с празни чанти – трудности и изпитания в близко време.

Ако нещо изтървете или се загуби още сутринта – знак, че ще пропуснете нещо в този ден. Не е добре да изтървате пари.

Да намерите пръстен или полускъпоценен камък – знак за това, че скоро ще си намерите компания.

Сънища – Хубаво е да имате много сънища. Всички сънища в този ден са свързани с имуществото. Да сънувате, че подстригвате косите си – знак за загуба и кражба. Пътуване или смяна на дома – начало на ново дело. Да се миете с вода – знак за клюки и измами.

Числа на деня – 26, 52, 93

Автор: Ивелина Пенчева - астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още