Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Слънчев календар – понеделник – 22.10.18

Хороскоп

Слънчев календар – понеделник – 22.10.18

Слънчев календар – понеделник – 22.10.18 - Tribune.bg
Снимка:

6 слънчев ден – Ден на хармонията и изцелението, на „мъртвата вода”

Осъзнаване на вътрешната вяра, способността да се възстанови изгубената цялостност, време за победа над комплексите.

Тотем на деня – Синята сойка, Жерава - символи на откровение и посвещение.

Денят е посветен на любовта. Добре е да успеете намерите пътя към сърцето на друг човек. Хубаво е да се установяват връзки между хората, да си помагат един на друг. Проправяйте път към другите, помагайте им да намерят правилният път, спасявайте ги от заблуждения, „отворете им очите” за истината. Време за укрепване на роднинските връзки. Подпомагайте другите хора, старайте се да направите нещо приятно за тях: изричането на искрени комплименти е най-малкото, което можете да сторите. Ден, в който можете да си върнете изгубеното и да се разплетат кармични проблеми. Обезателно отделете време на своите деца. Ако си поговорите с дете в този ден, направите нещо добро за него и го зарадвате, целия месец ще намирате щастие. Необходимо е да действате според емоциите си – сърцето най-вярно ще ви подскаже какво да направите. Препоръчва се повече релакс и почивка. Нужно е да се отпуснете и да търсите компанията на хора близки на вас по дух. Денят е добър за приемане на гости, благоприятства любовните отношения и задушевните разговори. Подходящо е за сексуални контакти. На жена в този ден не бива да се отказва нищо. Желанието на жените в този слънчев ден е закон!

Днес не трябва да се ругае, да се изричат грозни думи и да се повишава глас. Не бива да се напрягате на този ден. Не трябва да се пиянства и буйства. Самотата е противопоказна сега.

Ден за лечителство. Подходящо е за приготвяне на лекарства, укрепване на здравето, работа над физическото тяло. Време за очистване и преображение. Това е такъв необикновен лечебен ден, че и най-обикновената вода придобива уникални лечебни свойства. Особено значение се отделяло в древността на измиването. За целта е добре да направите очистителни процедури и обливане с хладка вода. Три пъти се обливате с хладка вода – нито гореща нито студена. Може да се започне курс на закаляване, ако времето е подходящо. Да не се осквернява водата, тя е знак за живот. Допринася за развитието на разумния човек във всичките му форми. Добре е да се медитира върху вода.

Диета - Да се пият повече течности. Много е хубаво да се пият билкови чайове и отвари.

Облекло - Придържайте се към сребристо-сините тонове и избягвайте носенето на ярки цветове, зелено, червено и черно.

Знамения – В древността на този ден са гадаели по птиците. Ако над вас пеят птици – това е щастлив знак. Ако летят на запад или на юг е лошо знамение. Ако летят на север или на изток е добър знак.

Ако случайно попаднете под дъжда – освобождение от всякакви болести.

Счупена посуда – лош знак. Ако срещнете някой с празна чанта - неприятности.

Сънища – Да сънувате бистра вода – знак за чист живот. Мътна вода - болести.

Числа на деня – 6, 9, 20, 51

Автор: Ивелина Пенчева - астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още