Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Слънчев календар – сряда - 14.11.18

Хороскоп

Слънчев календар – сряда - 14.11.18

Снимка:

29 слънчев ден – Ден посветен на молитвите и Божественото слово, в лъчите, на които загива всяко зло. В този ден Ангелът на Божественото слово отваря вратата на Знанията, дарява Сила, подлага човек на изпитания и му дава твърдост.

Ден на благите проявления и начинания. В 29 слънчев ден ни чуват Предците и могат да ни окажат помощ. Добре е да се посети храм. Най-добрият ден за молитви – магията на Божественото слово, която защитава нашата Душа, както дрехите защитават тялото. Ако се четат много молитви днес, то може да установите лична връзка с небесните сили. Особено благоприятно е да молите Небето този ден за зачатие и здраве  на дете. Денят е подходящ за зачатие на дете, секса се приветства, но само, докато е светло.  Ден, в който се разобличават тайните. Може да изберете нов път, да правите нови планове. Приветства се чувството за хумор, което се проявява в този ден като усещане за освобождение от своите комплекси. Препоръчва се четене на умни книги, учене, предаване на опит и знания. Благоприятно е за разговори, но следете за словото, което изричате. Хубаво е да се изкъпете, да масажирате или размачквате цялото тяло, да се разхождате.  Добре е да шиете, поправяте или купувате и обличате нови дрехи, за ремонтни работи. Противопоказно е уединението. След залез може да организирате празнична вечер.

Добре е да се медитира. Днес може да гадаете на книга. Вземате книга, която ви привлича, задавате си мислено въпрос и отваряте наслука със затворени очи и посочвате с пръст наслука. Когато отворите очите си, там където е попаднал пръста ви, прочетете текста и ще намерите отговора. Друг начин е произволно да кажете номера на страницата и номера на реда.

Облекло – Препоръчва се да обличате повече дрехи, които служат за защита от травми и проявеното зло от другите. Добре е да облечете нещо пъстро и ярко. Колкото по-пъстро, толкова по-добре. Подходящи цветове за деня са жълто, златисто и светло лилаво. Не се препоръчват монотонните гами, тъмни цветове, кафяво и зелено. Може да ползвате бижута, но в никакъв случай не ползвайте малахит.

Знамения – Ако след ставане от сън кихнете, особено три пъти по ред – знак за това, че денят ще бъде радостен и успешен.

Ако чуете някой да говори за вас или името си, това е знак за помощ.

Ако вятърът бие в гърба ви – знак за помощ Свише, значи че вие се намирате на правилният път.

Ако се скъса дрехата ви – загуба на защита.

Ако ви се отлепи токът на обувката или ви се счупи – знак за това, че съпругът ви нещо крие от вас.

Ако през деня упорито ви преследва някаква музика, това е знак, че сте под контрола на Висшите сили – ще има значителни промени в бъдеще.

Ако се препънете с единия крак, дори да паднете, това е знак, че сте предупредени за някаква опасност. Лош знак е да загубите нещо материално.

 

Автор: Ивелина Пенчева – астролог, 

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив