Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Слънчев календар – сряда – 17.10.18

Хороскоп

Слънчев календар – сряда – 17.10.18

Снимка:

Започва новият слънчев месец

Първият слънчев ден е свързан с Твореца на нашия свят, с творчеството, радостта, тържествеността, с усещането за личната ни мисия.

Покровителства всички, които са стигнали до духовните учения и религията – тези хора са под защита.

Планета Юпитер

Предмети на силата: Лампа, огън, олтар на планината; Изобилие.

Утрото и денят трябва да се посветят на работа. Счита се за делово време, когато трябва да се поемат повече отговорности. Добре е да се правят планове за предстоящият слънчев месец. Ще им върви в делата само на оптимистите, не и на тези, които са депресирани и унили. Този ден е благоприятен само за хора, които постигат всичко сами в живота си, както и за онези, които водят другите - учители, лидери, началници. Тези, които действат поединично, ги очаква неочаквана помощ. Всички дела ще са перспективни, ако сериозно сте се захванали с тях. Всички инициативи на този ден са много активни и сериозни и към тях трябва да се подхожда не като към забавление, а като към много сериозни начинания. Ако имате съмнения за нещо, по-добре не го започвайте, нещата могат да се провалят. В 1 слънчев ден е добре да се хвърлят малки монети на кръстопът, за да ви даде Бог богатство. Или да дадете нещо на първия срещнат просяк.

Да се проветряват повече помещенията, да се държат отворени прозорците, добре е да влиза вятър. Прекрасно е да се занимавате с изчистване на организма си – вътрешно и външно. В светлата част на денонощието се постарайте по-малко да имате съприкосновение с водата, да не я разливате. След залез слънце е полезно да си направите парна баня и да се изкъпете. Подходящо е за освобождаване на тялото от наднорменото тегло - началото на цикъл на диети, гладуване.

В никакъв случай не се поддавайте на унинието и депресията. Никакви авантюри не се препоръчват. Не прекарвайте деня в уединение, отделени от другите хора. Бъдете щедри и великодушни. Не е добре да се проявява алчност, ако ви поискат нещо - по-добре е да го дадете. Вечерта е време за веселие и отдих.

Диета – Препоръчва се да се опече хляб, да го ядете сами и да нагостите гости. Може да се пие вино. Виното трябва задължително да е червено, затоплено с подправки и с мед - греяно вино. Ако не се употреби в този ден вино, значи показвате неуважение към Твореца.

Облекло – Добре е да се облечете в нови дрехи, но купени по-рано. Подходящи цветове в облеклото са лилаво, златисто, бяло. Подбирайте светли и ярки тонове. Препоръчва се повече блясък. Избягвайте мрачните и тъмни цветове, както и носенето на гранат. Черният цвят, сивите и тъмни цветове са забранени днес. Ако в този ден постоянно се сблъсквате с черен, сив или друг тъмен цвят - това е много лош знак.

Знамения – Хубаво е в този ден да видите огън – това е знак за благи начинания.

Хубаво е още от сутринта да чуете песента на птиците.

Да намерите блестящи предмети в този ден – знак за благополучие.

Да разлеете някаква течност – знак за бедност или спорове с близките.

Сънища – Добре е да имате ярки сънища. Празненства – знак за богатство и помощ. Огън – знак за „изгаряне” на всички врагове. Да бъдете гладни или кошмари – знак за бедност и страдания.

Числа на деня – 21, 72

Aвтор: Ивелина Пенчева - астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мрежата

виж още