Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Слънчев календар – събота - 06.10.18

Хороскоп

Слънчев календар – събота - 06.10.18

Слънчев календар – събота - 06.10.18 - Tribune.bg
Снимка:

20 слънчев ден – Денят е свързан с победата. Покровител – Ангел с меч. Един от най-активните дни за правото дело и време за разобличаване на злото, победа над страховете и разсичане на „гордиевият възел”.

Тотем –  Глиган – символ на победата и успех в трудните дела.

Добър е за активни действия. На делата, които се започнат днес е необходимо да има пълна отдаденост. Трябва всичко да се довежда до край. Може да се води борба за справедливост, но по честен начин. Ден на победата над страховете, затова не трябва да се изпитва слабост и да не се боите от нищо. Сега лесно се решават всякакви спорове, заплетени проблеми. Хубаво би било да се разплатите с дълговете. Благоприятно е да се пътува само на къси разстояния, както и да се работи със земята. Добре е в този ден да се купят обувки, маратонки. Препоръчва се работа с метал. Можете да предприемете изчистване на насекоми в дома си. Добър ден за различни силови упражнения и раздвижване на кръвта. Един от подходящите дни за кръвопускане.

Хубаво е да се помолите на Предците и да поискате помощ и закрила от тях, особено за дома и семейството.

Страхът е противопоказен. Или не започвайте нищо или го свършете докрай. Не бива да се съмнявате в нищо. Избягвайте празните разговори. Старайте се изобщо по-малко да разговаряте. Малко да се спи. Нежелателно е да хитрувате, да лентяйствате. Недопустими са шантаж, насилие, заплахи. Не се поддавайте на провокации на дръзки и нагли хора. Нежелателно е да се осквернява водата, да вредите на растенията – не късайте цветя, растения, не чупете и не режете дървета. Не трябва да се унищожава живата природа. Противопоказно е мъжете да ухажват чуждите жени днес.

Диета – За предпочитане е пикантна храна, кореноплодни. Нежелателно е употреба на алкохол. Да не се яде по много. Да избягва свинско и сладко.

Облекло –  Препоръчват се червени и ярко жълти цветове. Да се избягват светлите тонове.

Поверия  – Смята се, че някакво проклятие тегне в този слънчев ден над хората с наднормено тегло. Не трябва да излизат навън, защото ги дебнат опасности.

Хубаво е ако намерите метален предмет и то остър – знак за разплитане на заплетени проблеми.

Случайно да се убодете или порежете – знак за трудна раздяла, но за вас е по-добре.

Ако порив на вятъра отвори прозореца ви – начало на нов живот.

Лошо е, ако падне остър предмет – знак за спорове и разправии.

Ако върху вас се нахвърлят животни – знак, че сте останали без небесна защита.

Ако до вас падне перо от птица – очаква ви блага вест.

Ако в дома ви нещо се развали или счупи – знак за разпадане на семейството.

Сънища – Само тези сънища са значителни, в които има битки, оръжие, метал, остриета. Това винаги е свързано с важно решение във вашия живот. Сънищата на жените са по-значими от тези на мъжете. Ако ви се присънят кошмари - знак да разрешаване на трудни ситуации.

Числа на деня – 20, 27, 68

 

Автор: Ивелина Пенчева - астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети
Кой е вашият кандидат за кмет на София?
Покажи резултати Скрий резултати