Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Слънчев календар – събота – 13.10.18

Хороскоп

Слънчев календар – събота – 13.10.18

Слънчев календар – събота – 13.10.18 - Tribune.bg
Снимка:

27 слънчев ден – Денят е посветен на Небето (защитният покров над Земята). Отваря се небесната врата и Висшите сили говорят с нас чрез небесните знаци. Планета - Уран

Тотем на деня е Лястовичката, символ на всеобщата любов, на благата вест.

В този слънчев ден се смята, че сме под контрола на Небето. Все едно ни наблюдават 1000 очи от там. Стриктно трябва да се съблюдават правилата за общуване между хората. Препоръчва се повече време да прекарате на открит въздух и да правите разходки пеша, по-малко да стоите в затворени помещения. Краката е необходимо да се натоварват повече. Бъдете пасивни, естествени. Благоприятно е за пътуване, за нови запознанства, за контакти, за гостоприемство, подаръци, физически практики.

Молете се за близките си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. На този ден е необходимо да раздавате това, за което няма да ви е жал, което ви е излишно. В шкафа сте натрупали всякакви боклуци, раздайте ги на по-бедните хора. Ден също на размяната, която трябва да е еквивалентна, равностойна.

В този ден не трябва мъжът да се опитва да променя жена си, а жената – мъжа си. Сексуалните контакти и съпружеските обятия не се препоръчват. Противопоказна е измяната.

Да се избягва спускането под земята и в шахти, тунели, да се копае земята. Не трябва да пушите - това осквернявате небето. Не трябва да лъжете, както нито да се бръснете, нито да се подстригвате. Ден за обмяна на парите.

Диета - Храната трябва да бъде лека и разнообразна, течна и да не е сладка.

Облекло – Необходимо е да се носят колкото е възможно по-малко дрехи – колкото по-малко, толкова по-добре. Цветове на деня са светло синьо и златисто. Откажете се от зелени и кафяви тонове.  Жените да не използват козметика. Всичко трябва да е естествено. Добре е да не се носят бижута.

Небесни знаци – Научете се да четете писанията по небето. Ако три пъти видите на небето облак с една и съща форма, приемете го като знак за промяна в живота, често чрез трудности.

Да попаднете под дъжда, когато свети слънцето е знак за богатство и щастие.

Падане от височина е знак за замърсяване. Ако загубите или счупите ключ – знак за отхвърляне на връзки с дома. Ако ви се заплете връзката на обувките – лошо въздействие има върху вас.

Ако видите искра, светлина при късо съединение, бъдете внимателни, това е предупреждение за вас, че водите неправилен живот и е по-добре да се покаете. Небето изказва своето недоволство от вас.

В този ден трябва да гледате небето и да задавате въпроси. Падащи звезди, метеорити отговарят на вашите въпроси. За мъжете, ако падне вляво – това е положителен отговор, ако падне вдясно е отрицателен отговор. За жените е обратното.

Ако в небето се появят фигури на букви – на вас ви се дава дарът на пророк, за да възвестявате другите. Ако нищо не виждате особено в този ден, значи вашият Ангел-Пазител ви е оставил към този момент.

 

Автор: Ивелина Пенчева - астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"                              


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още