Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Според нумеролозите вижте кои са най-щастливите хора

Хороскоп

Според нумеролозите вижте кои са най-щастливите хора

Според нумеролозите вижте кои са най-щастливите хора - Tribune.bg

В нумерологията всяко число има специално значение, но се открояват основни числа, които според тълкуването носят най-мощната енергия, интуитивна сила и са символ на късмет.

Това са числа 11, 22 и 33! Ако имате някои от основните числа във вашата дата на раждане или ако в датата ви на раждане (нумерологичния ви профил) се появяват по две единици, двойки или тройки, означава, че имате специална защита от Вселената според тълкуването на нумерологията. Разберете какво символизират числата 11, 22 и 33 във вашата дата на раждане:

Лица, които имат числото 11

Имат силно изразена интуиция и духовно съзнание. Те са чувствителни, сетивата им са изострени и имат развита емпатия и естествена интелигентност. Числото 11 е символ на голяма сила - умствена и физическа.

Носителите на това число най-често са стари души, които се борят с предизвикателствата с мъдрост. Най-големите им добродетели са уважение, съпричастност, разбиране на проблемите и успешното им разрешаване, стабилност, усещане за успех и способност за създаване на качествени взаимоотношения.

Лица, които имат числото 22

Числото 22 се отличава с особена енергийна сила. Някои го наричат „врата към кармата“. Хората, които имат това число лесно прилагат придобитите знания на практика, така че това са предимно много успешни и уважавани хора. Те имат добро самочувствие, естествена интелигентност и лидерски умения. Те са страхотни визионери и създатели на страхотни идеи. Те са изцяло отдадени на любовта – отдадени, искрени и знаят как да разрешават конфликти.

Лица, които имат числото 33

Това число има най-голямо въздействие. То е т.н. „учител“. 33 е комбинация от 11 и 22 и събира техния потенциал. Числото 33 се фокусира върху духовното издигане на човечеството.

Това е числото на перфектния баланс и е притежаван от изключително смели и амбициозни хора. За тях няма неразрешими пречки и всеки път имат шанс за нов успех. Понякога може да изглеждат студени, но всъщност са изключително емоционални хора, които ще внесат творчество, радост и ентусиазъм в живота ви. В любовта имат уважение и пълна хармония.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати