Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Среброто ще ви помогне да намерите вярното решение

Хороскоп

Среброто ще ви помогне да намерите вярното решение

Снимка:

Среброто се счита за метал на Луната. Причината е в неговите уникални свойства. В древни времена са приемали среброто за лунни сълзи, паднали на земята. Вече е известно, че този метал притежава изключителни антибактериални свойства и лесно поема информационното поле на човека.

Всеки, който носи сребро е забелязал, че то бързо потъмнява и особено, ако притежателят му е болен или изпитва отрицателни чувства. То самото помага на човек да се справи с болестта и проблемите.

Ако отдавна търсите отговори, не можете да намерите вярно решение, объркани сте и искате да получите посока, изпълнете следния ритуал.

Налейте в кристален съд чиста вода и пуснете в него сребърен предмет – може да бъде бижу, пръстен, лъжичка -  и прошепнете над водата въпроса си. Поставете съда до кревата си, където е главата ви и легнете да спите.

Отговорът ще дойде при вас в скоро време. Може да го получите в съня си или по някакъв друг начин в реалния живот. Важното е да не махате съда с водата, докато не намерите решение. В някои случаи е нужно около три дена, за да се настрои на вашата вълна.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още