Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сутрешен ритуал за късмет

Хороскоп

Сутрешен ритуал за късмет

Сутрешен ритуал за късмет - Tribune.bg
Снимка:

Ритуалът на късмета е пряко свързан с началото на деня

Всяка сутрин е времето да започнете живота си отново. 

 Пауло Коелю

Каква прекрасна сутрин! Слънцето изгрява над хоризонта, като осветява с меките си лъчи сънливата земя. Светът наоколо оживява, събуждайки се от сладък сън. Вие, пълни с енергия и сила, след дългата нощ сте готови за работния ден, за нови победи и постижения ...

Сутринта дарява най-идеалния заряд за целия ден. Именно тогава е най-лесно да се „договорим” с Вселената да привлече късмета към нас. Опитайте по различен начин да погледнете на това време от деня и със сигурност ще „вкусите“ от неговата магия.

Ритуалът на късмета е пряко свързан с началото на деня. Трябва да се извърши в рамките на един час след събуждането. Това не само ще ви помогне да се настроите на вълната от чудеса и просперитет, но и ще ви помогне да се събудите напълно. Опитайте се да го изпълнявате всеки ден, нека да се превърне в един хубав и добър навик. И тогава в живота ви ще има много приятни изненади и щастливи съвпадения.

Смисълът на сутрешния ритуал на късмета е, че на съответното действие отговаря дадена фраза. В резултат на това ще получите малка вълшебна гимнастика. 

Застанете прави. Краката на ширината на раменете, ръцете на кръста.

Движете главата напред и назад, наляво и надясно (тихо или силно произнасяте):

„Късмета се закрепва за мене!”

Размахвате ръцете нагоре, надолу, встрани:

„Парите идват при мене.”

Наклон на тялото напред, назад, наляво и надясно:

„Всичките мои дела са успешни!”

Правите няколко клека:

„Живота ми се подобрява!”

Разбира се, можете да допълните малката си гимнастика с други упражнения, да си казвате други настройки и дори да ги обвържете с конкретни събития. Например: „Почивам в Бали“ и т.н.

Колко ще изпълнявате всяко упражнение - вие решавате. Може би един път ще ви е достатъчен, а може да решите да направите цял комплекс. Главното е да започнете да го правите всяка сутрин! В крайна сметка няма да ви отнеме много време. 5 минути максимум! Но невероятен ще бъде ефектът!

 


Коментари (1)

Надка Рудова Благодаря!
07.10.2019 12:44 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети