Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сутрешни ритуали по Луиз Хей

Хороскоп

Сутрешни ритуали по Луиз Хей

Сутрешни ритуали по Луиз Хей - Tribune.bg
Снимка:

Луиз Хей твърди, че първият час след събуждането е най-важен и от него зависи как ще прекараме останалата част от деня. Как започва денят ви? Какви думи излизат от устата ви първо? Оплаквате ли се от нещо? Благодарихте ли за всичко, което ви носи новият ден? С помощта на съветите на Луиз и кратката медитация се отворете за нови, свежи и по-светли утрини.

 

1. Установете сутрешен ритуал, който ви прави щастливи

Още като се събудите, пошепнете в леглото: „Днес е наистина добър ден. Днес ме чака страхотен ден.“ След това станете и благодарете на тялото си, че ви служи добре и правете упражнения за разтягане. След това изкажете отново утвърждения като: „Днес създавам прекрасен ден и прекрасно бъдеще за себе си.“ По този начин само за няколко минути се съсредоточете върху положителен резултат, благодарете си и се настройте положително за предстоящия ден.

 

2. Измислете утвърждения за всяка сутрешна дейност

Докато закусвате, докато миете зъбите си, докато се обличате, докато пиете сутрешното си кафе, докато шофирате на работа ... Всяко действие, което повтаряте всеки ден, трябва да бъде придружено с утвърждение (напр. „Аз съм магнит за прекрасни неща. Всеки ден ми носи нови възможности. Днес ще се смея много. Виждам красота във всичко. Аз съм силна и здрава. Обичам и съм обичана“ ...). Най-добре ще почувствате кое изречение ви подхожда най-добре.

 

3. Позитивна сутрешна медитация

Представете си, че стоите в коридора на живота си. Зад вас има много затворени врати. Врати, които представляват неща, за които вече не мислите, не говорите, не преживявате. Пред вас е коридор, на който не се вижда краят. Забелязвате само няколко врати. Вратите към нови преживявания.

Представете си как вървите и отваряте вратата към най-красивите преживявания - щастие, мир, изцеление, благополучие, любов. Вратата към разбиране, състрадание, прошка. Вратата към свободата. Вратата към самочувствието и неизмеримата любов към себе си. Всички те са пред вас. Коя ще отворите първо?

Доверете се на вашия вътрешен водач, който ви насочва към онези преживявания, които са най-добри за вас и които дават възможност за напредък. Без значение коя врата се отваря или затваря, не забравяйте, че винаги сте в безопасност.                                                                                                                                                                                          


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети