Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Таро за минали животи

Хороскоп

Таро за минали животи

Таро за минали животи - Tribune.bg

Чудили ли сте се някога какъв може да сте били в минал живот? Ако имате засилен интерес към нещо, това може да ви насочи към енергията на някой, който сте били отдавна. Фокусирайте се върху най-силните емоции и наклонности, които имате в момента, изтеглете карта и вижте от кой минал живот бихте могли да черпите тази енергия.

таротаро

1. Папата

ПапатаПапата

Средновековният рицар разкрива, че в минал живот вероятно сте пътували в търсене на духовност в материалния свят. Може би също сте били рицар, странник, пътуващ монах. Рицарите търсели свещеният граал, който съдържал метафизичната същност на живота. Доблестта и лоялността, рицарският дух най-вероятно са най-силните ви черти в този момент, но те трябва да бъдат религиозно умерени, а не фанатични, за да принудите другите да вярват като вас. Помнете, че тази рицарска част от вас някога е защитавала жените от зло, защото рицарите също са били в търсене на по-висша любов.

2. Светът

СветътСветът

Ако чувствате движеща вътрешна сила да научите повече за природата и естеството на живота, може да изпитвате регресия към минал живот, когато сте били човек на науката. Учените надхвърлят границите на стандартизираните ограничения, за да открият нови начини да помагат на другите. Когато ученият пионер във вас следва този курс, може да откриете, че самопомощта е образователна, докато помагането на другите е истинско духовно преживяване.

3. Силата

СилатаСилата

Може вече да сте открили, че имате повишено съзнание за всичко около вас. Това може да се случва, защото духът на известния поет, който някога сте били, се е върнал при вас. Сега всеки малък детайл има по-дълбоко значение за вас и това прави мистерията на живота още по-голяма. От всички поети само малцина избрани могат да пленят умовете на другите. Докато подхранвате това по-чувствително осъзнаване на света, може да се вдъхновите да създадете свое собствено стихотворение или произведение на изкуството.

4. Отшелникът

ОтшелникътОтшелникът

Във вас може да се натрупва нарастваща страст да пътувате, да отидете там, където другите никога не са ходили преди. Това може да е завръщащо се усещане, тъй като духът на световен изследовател от епохата на откритията се надига във вас. Подобно на тези изследователи от минали животи, вие вероятно чувствате, че вашата духовна съдба е да донесете своята цивилизация на онези, които изглежда нямат своя собствена. Може да бъдете подтикнати да изпълните мисията на собствената съдба, за да донесете промяна на другите.

5. Обесеният

ОбесениятОбесеният

Във вас може да живее духът на известен художник визионер, който е улавял изображенията на момента от времето, в което е живял. Вероятно също чувствате, че това е вашият момент да изразите това, което наистина имате да кажете и трябва да го направите визуално. Вероятно сте били признат артист в минал живот и духът му отново копнее да се изрази чрез вас по някакъв начин. Отворете се за този невероятен дар и го използвайте разумно.

6. Луната

ЛунатаЛуната

Вашият вътрешен философ от миналия живот се събужда, само когато имате време да обмисляте дълбоки идеи. Докато сте заети с работа, трудно намирате време за дълбок размисъл. Когато ежедневието ви дава допълнително време за размисъл, философът във вас може да заеме централно място с нови концепции за това кой сте и накъде отивате. Вашият забързан начин на живот може да блокира дремещия философ вътре у вас, но здравословната промяна не може да се случи без този дълбок мислител.

7. Присъдата

ПрисъдатаПрисъдата

Сега може да ви наричат активист, но в миналото сте били социален реформатор, който се е застъпвал за правата на другите, вярвайки в справедливостта и равенството. Когато потисничеството надигне глава, вероятно няма как да не станете, за да го посочите и да се борите срещу него. Дори и да не искате, вашето вътрешно същество трябва да остане вярно на своите убеждения и кармично разбиране за това кое е правилно и грешно.

8. Справедливост

СправедливостСправедливост

Духът на средновековен владетел изглежда се надига във вас, докато използвате политическа хитрост, за да изградите своята империя. Тези владетели са били завоеватели, които живеели като богове, защото организирали другите да се трудят за тях. С духа на средновековен владетел вътре във вас вероятно усещате, че сте духовно избрани да подчинявате другите на волята си. За да запазите почтеността си в този момент, трябва да се свържете с по-висока духовна цел, а не просто да се опитвате да контролирате хората за своя лична изгода. 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Реалистична ли е инфлацията от 17% за година?
Покажи резултати Скрий резултати