Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Тайните за отслабване... в зависимост от зодиакалния знак-1 част

Хороскоп

Тайните за отслабване... в зависимост от зодиакалния знак-1 част

Тайните за отслабване... в зависимост от зодиакалния знак-1 част - Tribune.bg
Снимка:

ОВЕН

Обикновено ядете твърде много и бързо, когато сте ядосани и нетърпеливи. По този начин обаче сигналът за ситост няма време да достигне до мозъка (центъра за контрол на апетита).

Съвети

- Пийте чаша чай от лайка 30 минути преди всяко хранене.

- Гневът събужда чувството на глад и поради тази причина седнете и напишете как се чувствате, преди да ядете: излейте гнева си на хартия, вместо да ядете от нервност.

- Опитайте се да дъвчете поне 30 пъти всяка хапка. Това ще даде шанс на ума ви да получи съобщението, че сте яли достатъчно. 

ТЕЛЕЦ

С Венера като планета управител сте склонни да се поглезвате и най-лесният начин е като го направите с храната. Обичате да си хапвате добре и вероятно прекалявате с яденето, когато гледате телевизия по същото време.

Съвети

- Вашата енергия често има възходи и падения и затова се хвърляте към храната. Когато ви спадне настроението, усилете музиката и танцувайте. Това ще ви повдигне психологически и емоционално и ще ви спаси от излишните килограми.

- Доставете си удоволствие, което няма нищо общо с храната. Купете ароматно масло и масажирайте краката си.

- Пасивното гледане на телевизия е най-лошото нещо за ума ви. Имате нужда от нови емоции. Прочетете добра книга, отидете на кино. 

БЛИЗНАЦИ

Тъй като се ръководите основно от ума си, има вероятност да пропускате хранене и поради тази причина вероятно имате нужда от витамини и ред в хранителните си навици.

Съвети

- Приемайте провитамини всеки ден и направете план - поне за седмица - в който ще се храните редовно и няма да го нарушавате по някаква причина.

- Грешен сигнал за глад може да означава, че имате нужда от повече въздух и поради това намерете малко свободно пространство и направете някои дихателни упражнения!

- Не дъвчете ядки, бонбони, а вместо това предпочитайте да упражнявате устата си, като говорите с приятел по телефона.

- Веднъж седмично се опитвайте да масажирате стъпалата на краката си. 

РАК

Вашето настроение и емоциите, особено когато ви провокират, ви карат да се хвърляте към храната като към спасителен пояс. Опитайте да се откажете от нездравословните си хранителни навици и да ги промените. Започнете с моркови и целина, когато се появи тази мания за храна.

Съвети

- Желанието ви за храна вероятно започва от това, че не пиете достатъчно вода, въпреки че принадлежите към воден знак. Поради тази причина носете със себе си бутилка вода, където и да сте.

- За да се отпуснете и повдигнете настроението си, помиришете ароматерапевтично масло лавандула, което сте накапали върху кърпичка или запалете ароматична лампа в стаята.  


Етикети отслабване

Топ новини

виж още