Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Тайните за отслабване... в зависимост от зодиакалния знак-2 част

Хороскоп

Тайните за отслабване... в зависимост от зодиакалния знак-2 част

Тайните за отслабване... в зависимост от зодиакалния знак-2 част - Tribune.bg
Снимка:

ЛЪВ

Нуждаете се от ласкателство, комплименти и забавление от приятелите си и преди всичко имате нужда от усещането за пълнота, което ви дава само успехът. Когато ги нямате, е сигурно, че ще прибегнете до храна, за да се почувствате добре.

Съвети

- Вместо да правите гримаси, започнете да се усмихвате. Може да ви се стори странно, но в крайна сметка дори усмивката, която не е истинска, изпраща съобщение до мозъка, че всичко е наред и веднага ще се почувствате по-добре.

- Купете лотариен билет или играйте лото, вместо да купувате шоколади и чипс.

- Използвайте нарцисизма си и сложете огледало до хладилника, така че всеки път, когато ви се прииска да хапнете нещо, да виждате себе си. 

ДЕВА

Перфекционизмът е "запазената марка" на вашия зодиакален знак, но когато животът не е толкова перфектен, колкото искате, в крайна сметка е по-лесно да се чувствате щастливи с усещането, което храната ви дава.

Съвети

-Премахнете тревожността и стреса, които ви измъчват, като помолите някой да масажира нежно раменете ви. Това незабавно ще премахне напрежението. Лошото храносмилане изпраща грешно послание към тялото и особено сигнали за глад.

- Изберете да пиете чай от мента, за да отпуснете тялото си.

-Упражнявайте ума си, като четете интересна книга или решавате пъзели с кръстословици.

- Отпуснете се в топлата вана, като добавите етерични масла, капнете по две капки розово масло и две капки босилек (розмарин, илаг-илаг, салвия). 

ВЕЗНИ

Любовно разочарование или важното решение, което трябва да вземете, или да живеете без лукса, от който се нуждаете, е много вероятно да ви накара да се хвърлите към храната.

Съвети

- Дръжте парче кварцов кристал (розов кварц, планински кристал) в ръката си. Неговата енергия ще ви помогне да вземете ясни решения, тъй като ви изчиства от умствените боклуци.

- За да избегнете желанието си за храна, можете да започнете някаква алтернативна терапия, като рефлексотерапия, ароматерапия, която ще ви помогне да се отпуснете и да отслабнете.

- Преборете манията си за храна, като си представите себе си в луксозен хотел, където блестите със здраве и изглеждате красиво. 

СКОРПИОН

Когато започнете да анализирате какво се случва в живота ви, или ви обхванат подозрения, обикновено блокирате енергията си, в резултат на което не се чувствате добре и се стресирате. Цялата тази ситуация ви кара да намерите утеха в храната.

Съвети

- Пийте чай от женшен, за да успокоите сексуалното си желание.

- Успокойте ума си, като започнете упражнения за разтягане на тялото или йога.

- Плувайте колкото се може повече, защото така ще се отпуснете и няма да изпитвате агресия или се разхождайте край воден източник.

- Опушете стаята с аромат на ванилия, салвия (или какъвто ви харесва), веднага ще ви отпусне.  


Етикети отслабване

Топ новини

виж още