Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Техника на тибетските шамани за реализиране на мечти

Хороскоп

Техника на тибетските шамани за реализиране на мечти

Снимка:

Има много техники за работа с несъзнаваното

Именно нашето въображение, способността ни да си представяме определени образи и да им позволяваме да се развиват самостоятелно, наблюдавайки процеса, са ключът и вратата към магическото пространство. Пространство, в което е възможно всичко, което е източник на нашите желания и даващо енергия за тяхното реализиране.

Има много техники за работа с несъзнаваното. По-долу е представена на вашето внимание техниката, описана от Джон Пъркинс, известен изследовател по шаманизъм.

Етап първи. Определете мечтата си. Бъдете сигурни, че това е мечта, а не просто фантазия или прищявка.

Етап втори - Затворете очи и си представете абсолютна тъмнина, космически вакуум. Изведнъж в тази чернота се появява сребърна звезда, която става все по-ярка и по-ярка. Сега насочете своята мечта към тази звезда. Почувствайте как звездата се изпълва с тази мечта, поглъщайки я.

Трети етап - Поставете сребърната звезда, изпълнена с мечтата ви в главата. Тя трябва да проникне в главата ви през „третото око“ (място в центъра на челото).

Четвърти етап - Представете си, че вътрешната повърхност на главата ви е като огледало, което отразява и умножава многократно светлината на тази звезда.

Пети етап - Вижте как тази сребърна звезда в главата ви избухва три пъти, като всеки път ви изпълва с енергия, с огромна сила. И всяка експлозия е по-силна от предишната. И звездата, и вълните от енергия, излъчвани от нея, и вашият разум, всичко това се слива в едно, става единно цяло.

Шести етап - Позволете звездата да се спусне към сърцето ви, да проникне в него. Представете си област в сърцето като пространство от сияещи кристали, които усилват сиянието и енергията на сребърната звезда. Това е мястото, където вашата мечта придобива окончателна сила.

Етап седми – Представете си как звездата, изпълнена с мечтата ви във вашето сърце избухва три пъти и с всяка експлозия, усещате как укрепва вашата решителност да постигнете целта си, желанието да осъществите мечтата си се засилва. Почувствайте как енергията на сърцето и сиянието на мечтата ви бият в унисон.

Етап осми - Пуснете звездата. Оставете я да се издигне нагоре към главата и да излезе „през третото око“ обратно в космоса.

Това упражнение трябва да се повтаря три пъти на ден, докато мечтата се изпълни.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема