Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Техника за освобождаване от кармични нишки на минали животи

Хороскоп

Техника за освобождаване от кармични нишки на минали животи

Техника за освобождаване от кармични нишки на минали животи - Tribune.bg
Снимка:

Ако искате да се освободите от кармичните нишки с бивш партньор или настоящ, с който не ви вървят нещата, ревнувате се, карате се, това говори за силна кармична връзка между вас. Не случайно сте се появили по едно и също време на Земята, за да се срещнете отново и да изчистите кармата си. За да прекъснете тези кармични нишки, направете следната техника.

Уединете се на място, където никой няма да ви безпокои и прекъсва. Отпуснете се и затворете очи. Вдишайте шест пъти дълбоко.

Сега си представете, че се намирате пред асансьор, вратите се отварят и вие се качвате на него. Натискате копчето за сутерена.

Слизате от асансьора и тръгвате по дълъг коридор. Вървите и стигате до врата, която е леко открехната. Преминавате през нея и се озовавате в предишен живот, където намирате и вашият партньор или човекът, с когото искате да прекъснете кармичните нишки. Ако имате добро въображение, ще можете да видите сцена от минал живот, но ако ви е трудно да визуализирате, просто си мислете, че с този човек сте в минал живот.

Виждате сребърни нишки, които ви свързват към всяка чакра. Може да ги уловите с ръка и да ги скъсате внимателно, може да ги срежете с ножица или по друг начин. (важно е намерението)

Освободете се от нишките с любов. Дайте прошка на партньора си за това, което ви е причинил и поискайте прошка за това, което вие сте му причинили. Кажете му колко го обичате, но е време да се освободите един от друг и всеки да е свободен да върви по пътя си. Благословете го и приемете неговата благословия. Вижте как си тръгва от вас, за да продължи живота си, без да е обвързан с миналото.

Вие също тръгвате отново по коридора, качвате се в асансьора и се връщате в сегашния си живот, освободени от оковите на миналото.

След като направите тази техника, отношенията ви трябва да се подобрят, да намерите спокойствие. Не е задължително човекът да напусне окончателно живота ви. Може да продължите заедно напред, ако е настоящ партньор, но връзката ви ще е вече на ново ниво. Ако имате бивш партньор и сте се раздели като врагове, сега може да се създаде добро приятелство между вас или просто няма да чуете повече за него, а душата ви ще намери покой. Може само един път да не е достатъчно да направите техниката, затова е добре да я повторите няколко пъти, докато видите, че дава резултат. Зависи колко е голяма създадената карма между вас.

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено.


Етикети карма, връзки
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети