Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Техника за подмладяване и хармонизиране на женските енергии

Хороскоп

Техника за подмладяване и хармонизиране на женските енергии

Снимка:

Тази практика се изпълнява в 6 лунен ден, но може да се прави винаги, когато имате желание

Запалете розова или бяла свещ и включете музика със звънци, камбанки, гонг.
Нанесете няколко капки етерични масла върху тялото:
Роза на долната част на корема
Иланг-Иланг в областта на сърдечната чакра.
Сандалово дърво - на върха на главата.

Заемете поза, удобна за медитация. При вдишване повдигнете раменете нагоре и напред колкото е възможно повече и ги отпуснете, като ги връщате назад, докато издишате. Направете това три пъти. Издишайки, отпускайте тялото си все повече и повече.

Затворете си очите. Почувствайте повърхността под вас като надеждна опора. Отпуснете се колкото е възможно повече. Дишайте меко и ритмично. Представете си, че сте във вълшебна градина. Около вас цъфтят невероятни вълшебни цветя и дървета. Наблизо ромоли ручейче в градината. Летят пеперуди и птици. Сред тази невероятна красота се разхожда красива птица. Това е жерав. Той върви важно направо към вас.

Поклонете се на свещената птица и я помолете да ви води към източника на младостта и красотата. Следвайте я и се наслаждавайте на красивите цветя и дървета. Жеравът ви завежда в красива розова градина. Нежен аромат обгръща тялото ви, прониквайки във всяка негова клетка. В центъра на розовата градина има малко езерце с бистра, прозрачна вода. В него плуват розови листенца. Отидете до него и влезте в прохладната ароматна вода. Нека тази невероятна розова вода да измие тялото ви. Облекчете умората, премахнете стреса. Лек удивителен аромат на рози изпълва тялото ви с нежност и спокойствие. Розовият аромат и топлата вода нежно премахват бръчките, белезите и петната се разтварят. Кожата се изглажда, мускулното напрежение изчезва. Цялото тяло се изпълва с лекота и енергия. Удивително чувство на спокойствие ви обзема и възниква във вас дълбоко доверие в света. Душата ви се изпълва с радост. Светът е прекрасен. Насладете се на аромата на розите и енергията на вълшебната баня, колкото ви е необходимо.

Благодарете след това на розите за това вълшебно преживяване. Излезте от басейна и продължете своето невероятно пътешествие след свещения жерав. Напускайки градината, навлизате в тропическа градина от гъсталаци на Иланг-Иланг. Стройни дървета, високи до 3 метра, със сребристи стройни стволове и клони, висящи надолу. Те имат продълговати заострени листа и невероятни странни ярко жълти цветя с тънки венчелистчета, донякъде подобни на паяците. Нежният аромат на Иланг-Иланг попива в косата ви, изпълвайки я със свежест и се оттича към раменете ви. Цялото тяло е обвито в тънка мъгла от нежно жълт цвят и аромат.

Ароматът на Иланг-Иланг задейства процесите против стареене в тялото ви. Насладете се на енергията му и жълтата светлина, която обгръща цялото ви тяло от главата до петите. Приемете себе си като неразделна част от този красив свят. Погледнете всичко, което ви заобикаля и оставете усещането за единство да изпълни тялото и душата ви. Благодарете на Иланг-Иланг за този невероятен празник и следвайте свещения жерав по-нататък.

Той ви води до свещената горичка от сандалово дърво. Там има дървета, които са на повече от 30 години. Те излъчват мъдрост и чистота. Нежният аромат на сандалово дърво ви обгръща с невидимото си нежно сияние. Започнете да вдишвате от този удивителен аромат, който ви изчиства и придава младост и божествена мъдрост. Опитайте се да го вдишвате не само с носа си, но с цялата повърхност на кожата си. Напълнете физическото и енергийното си тяло с уханието на сандалово дърво. Оставете го да очисти тялото и душата ви и да укрепи духа ви. Можете да наблюдавате как тъмните зони в аурата се изпълват с лека приятна светлина. И душата се изпълва с мир, приемане и божественост. Останете в това състояние толкова, колкото ви е необходимо. Изпълнете душата със светлината на спокойствието, а духът със знания и увереност в своя път и предназначение. Излекувайте тялото и станете цялостни.

Тази практика се изпълнява в 6 лунен ден, но може да се прави винаги, когато имате желание.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още