Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Тест: Вижте какво ви очаква в близко бъдеще

Хороскоп

Тест: Вижте какво ви очаква в близко бъдеще

Снимка:

ТестТест

Съсредоточете се върху изображенията и оставете подсъзнанието да ви води като изберете едно.

1 - Интуиция

Ще се сблъскате с трудна ситуация, в която ще трябва да покажете сила и старание. В трудни моменти трябва да слушате вътрешния си глас. Също така съветите, получени от приятели и семейство ще бъдат ценни и полезни. Може би скоро в живота ви ще се появи човек, който ще ви предложи помощ. Не се отказвайте.

2 - Здраве

Бъдете изключително предпазливи и внимателни: в близко бъдеще може да се случи нещо, което сериозно ще подкопае здравето ви. Не поемайте рискове и се опитвайте да избегнете ситуации, в които може да страдате. Не обръщайте внимание на клюки и завист и се грижете за здравето си.

3 - Успех

След поредица от неудачи в живота ви, отново ще имате късмет, който ще ви придружава навсякъде и във всичко. Добра идея е да завършите всички неща, които сте започнали и да решите проблемите, които сте отлагали. Имайте предвид, че успехът ще дойде при вас само ако бъдете заобиколени от верни и достойни хора. Опитайте се да възстановите стари контакти и да направите нови полезни запознанства.

4 – Предпазливост

Бъдете внимателни в общуването с хората и се старайте да не попадате в неприятни ситуации. В противен случай ви очакват проблеми и тяхното решаване ще бъде доста сложно и проблематично. Не се притеснявайте много, ако нещата не вървят гладко. С времето всичко ще си дойде на мястото.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още