Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Тибетски хороскоп разкрива каква е вашата кармична задача и път на съдбата (Част 1)

Хороскоп

Тибетски хороскоп разкрива каква е вашата кармична задача и път на съдбата (Част 1)

Снимка:

Тибетският хороскоп се основава на вярата в 12 пътя на мъдростта. В съответствие с датата на раждане, всеки човек следва своя „път на мъдростта“ и има своя собствена цел и кармична задача, които трябва да бъдат изпълнени.

Овен - прераждане

По отношение на жизнения цикъл Овенът символизира минали животи. Той е драконов герой, който се бори срещу вътрешните предизвикателства и изкушения на външния свят. Ето защо той е надарен с енергията и импулсивността на Марс.

Овенът постоянно бяга от монотонността и рутината. За хората, родени под този знак, са подходящи социалните професии, с помощта на които могат да се развият и да се отърват от егоцентризма.

Карма: живейте в настоящето, изследвайте вътрешния си свят, медитирайте, намирайте радост и не забравяйте да продължите да живеете с пълни дробове, дори когато нещата не вървят по план. Трябва да се научите да забравяте грешките си и да гледате към бъдещето. Ето как Овенът намира своя път към вселенския свят.

Телец - подхранване на духа

Телецът символизира развитието, разбирането и мъдростта. Негов покровител е Венера - планетата на любовта, майката на красотата и изкуството. Винаги е приятно до тях, защото тези хора имат богат опит от минали животи. Те успешно установяват връзка с вътрешната си мъдрост - подсъзнанието е тяхната силна страна.

Карма: Действията на Телеца не са мотивирани от самочувствието му, а от съмнения. Чрез установяване на контрол върху своята енергия, могат лесно да преодолеят блокажите. Само така той ще може да намери вътрешен мир. 

Близнаци - психическа и духовна еволюция

Този знак символизира знанието и интелигентността. Близнаците са покровителствани от Меркурий, което ги прави общителни, способни, приятни, внимателни, любопитни, гъвкави, интелигентни, но и ненадеждни и лекомислени. Въпреки че родените под този знак изпитват нужда от духовно развитие, те трудно намират абсолютен мир.

Карма: нестабилно състояние, промени в настроението. За да постигнат големи цели, Близнаците трябва да бъдат реалисти и обосновани. По този начин те ще могат да преодолеят всички противоречия и заблуди.

Ракът - вулкан от емоции

Ракът символизира знанието и олицетворението на духа във физическия свят. Той е символ на майчинството, любовта и чувствата. За своя собствена защита Ракът държи всичко за себе си, като в затворена кутия. Неговото духовно богатство се крие в семейството, но това осъзнаване идва само след дълга и търпелива медитация, която му разкрива истините за истинските ценности в живота му. Раците изискват внимание, лоялност и постоянно доказателство за любов.

Карма: Това е доминиращ човек, който иска да бъде в центъра на вниманието. Освен това Раците са много авторитетни, което може да причини лоша комуникация и да създаде трудности за стабилни взаимоотношения.

Лъв - универсално съзнание

Този знак съчетава съзнанието и реалността. Лъвът активно участва в реалния живот, копнее за успех и постоянно доказва лидерските си умения. Но истинският успех очаква Лъв едва след като преодолее завистта, необходимостта от възхищение, любовта към страстите и чувствеността.

Карма: счита себе си за център на Вселената. Ако Лъвът не се научи как ефективно да управлява вътрешната енергия, тогава той ще наруши нормалния процес на развитие на личността - ще стане егоист. Дори и най-разумните Лъвове понякога губят разума си. И когато това се случи, важно е да се вслушат в съветите на близки хора.

Дева - работа и светът на материалните неща

Родените под този знак са свикнали да вземат и да дават едновременно. С годините Девите развиват духа на вечно недоволен критик, който отрича всичко около себе си. Проблемът е в прекомерното им възмущение.

Карма: ако Девата иска да достигне духовна зрялост, тя трябва да спре да се фокусира само върху себе си и да започне да мисли за чувствата на другите.

 

Следва 2 част  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още