Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Тибетски хороскоп разкрива каква е вашата кармична задача и път на съдбата (Част 2)

Хороскоп

Тибетски хороскоп разкрива каква е вашата кармична задача и път на съдбата (Част 2)

Снимка:

Тибетският хороскоп се основава на вярата в 12 пътя на мъдростта. В съответствие с датата на раждане, всеки човек следва своя „път на мъдростта“ и има своя собствена цел и кармична задача, които трябва да бъдат изпълнени.

Везни - свръхчувствителност

Везните се опитват да постигнат баланс между материалното и духовното. Но те трябва да се научат да избират между хармонията и голямата амбиция. Те са склонни да пренебрегват професионалния си живот поради любовни копнежи. Везните жадуват за универсални знания.

Карма: Това е най-взискателният знак на зодиака, който в същото време е изключително чувствителен. Представителите на този знак летят много високо, но балансът може да им помогне да намерят добър път и да изживеят мечтите си.

Скорпион – стремеж към вечността

В Скорпиона има вечна борба между разума и реалността. Атрактивният Скорпион вярва, че всичко трябва да допринесе за неговото удоволствие. Той се движи само от желанието да спечели. Мечтае за дълъг живот и се характеризира с вътрешна красота, но има и черти на характера на егоизъм и чувство за притежание. Такива хора искат да се наслаждават на земните радости, но винаги са привлечени от завладяването на духовни висоти. Скорпионът лесно може да се загуби в неконтролирани телесни импулси и желания. Те са безмилостни критици, както към себе си, така и към другите.

Карма: Научете се да съхранявате енергията си, не прекалявайте, ограничете импулсите на страстта и контролирайте вътрешната си разрушителна сила.

Стрелец - фазата на съзряване

Стрелецът е знак, който се радва на живота и е изключително общителен. Те имат голям баланс между материалното и духовното. Искат да притежават материални неща, да се радват на земни успехи и са щедри, но също така развиват своите знания, емоции и съпричастност. Те никога не отстъпват пред проблемите.

Карма: Трябва да спрете да се опитвате да разберете всичко на всяка цена, като хабите енергия за хиляда различни неща наведнъж. Спокойствието и алтруизмът ще ви помогнат да намерите вътрешен мир. Просто не губете време там, където не е необходимо.

Козирог - върховни знания

Успехът за Козирозите се основава въз основа на тестване. Пътуването им през живота е изтъкано от различни промени, мистерии и необичайни енергии. Те обичат самотата и тишината и често са склонни към уединен начин на живот. Но те се нуждаят от подкрепата на други хора, за да се развият.

Карма: Козирогът копнее да диктува правилата на играта, което може да доведе до уронване на авторитета и преминаване на границите. Силната му енергия трябва да бъде насочена към духовно познание. Само така ще може да разбере същността и житейската си мисия.

Водолей - съзнание и свободен избор

Водолеят винаги е готов за социален контакт. Те поемат пълна отговорност за себе си и за своите действия. Те са възрастни с детска душа. Представители на този знак нямат илюзии, не затварят очи пред реалния свят. Те управляват собствената си карма и затова трябва да работят в онези области, където общественият интерес е от първостепенно значение. Водолеите акумулират всякакъв вид енергия и затова са склонни към постоянни вътрешни конфликти. Те са вечни движещи се. Такива хора дават всичко от себе си, а други го оценяват.

Карма: Водолеите обичат живот, пълен с любов, но постоянно живеят в страх, че дори най-добрите им приятели ще ги изоставят и предадат. Този страх може да им попречи да поддържат отношения.

Риби - тъмнина, която се превръща в светлина

Рибите са крайният резултат от прераждането. Те са самотни, но в същото време тясно свързани с Вселената. Представителите на този знак се стремят към духовно развитие и не губят своята индивидуалност. 12 -ият знак на зодиака е символ на смъртта, защото човекът напуска тялото си и се слива с Вселената. Когато дишането спре, цикълът е завършен. Душата навлиза в нов цикъл на обучение, докато не бъде напълно очистена и освободена.

Карма: За да бъдете на вълната от положителни промени, трябва да се потопите в морето на вашата природа. Вашето дълго пътуване ще бъде пълно с трудности, но Рибите винаги ще намерят най-простото решение. И любовта ще им помогне да завършат емоционалното си прераждане.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още