Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Три знака от зодиака, които звездите са надарили с особена сила

Хороскоп

Три знака от зодиака, които звездите са надарили с особена сила

Снимка:

Представителите на тези зодиакални знаци имат своя специална сила, която е в състояние да направи света малко по-добър. Ето в какво се състои.

Лъв

Представителите на тази зодия почти винаги успяват във всичките си дела. Тяхното желание да бъдат преди всички им се дава от рождение. Именно това чувство движи Лъвовете и им помага да постигнат дори и най-привидно невъзможните цели. Изглежда, че самата съдба им помага във всички начинания. И наистина е така. Лъвовете обаче никога не седят със скръстени ръце. Те са готови да действат винаги и навсякъде.

Риби

От раждането си са надарени с особена чувствителност и съпричастност. Те умеят да правят жертви. И въпреки че това често е източник на допълнителни проблеми, Рибите се намират под защита на Висшите сили.

Рибите разбират този свят като никой друг и го правят по-добър. Рибите винаги се опитват да носят добро около себе си. И за това със сигурност ще бъдат възнаградени.

Стрелец

Щастието винаги е на страната на Стрелец. Съдбата подхвърля на представителите на тази зодия щастливи шансове и възможности. Освен това да имаш Стрелец като приятел, означава да получиш и ти малко късмет. Стрелците са тези, които помагат на другите да преодолеят трудностите в живота. И това е много достойна кауза! Стрелец никога няма да откаже да помогне на своите близки и с готовност ще сподели своя късмет.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още