Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Цветът на вашето име

Хороскоп

Цветът на вашето име

Цветът на вашето име - Tribune.bg
Снимка:

Всички имена са „оцветени“ в някакъв цвят

От гледна точка на езотериката, всички имена са „оцветени“ в някакъв цвят, което придава различни качества на хората. Например, тези с имена в червен цвят са енергични и жизнени, с жълти имена - романтични и ревниви, зелените - балансирани и хармонични.

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

а

б

в

г

д

е

ж

з

и

й

к

л

м

н

о

п

р

с

т

у

ф

х

ц

ч

ш

щ

ъ

ь

ю

я

           

 

Лесно може да разберете какъв цвят е вашето име, като приравнявате по таблицата всяка буква към съответната цифра и събирате. Крайният сбор приравнявате до едноцифрено число. Например:

М а р и я

4  1 8  9 3 = 4+1+8+9+3= 25=2+5= 7 – виолетово и бяло

Можете да проверите освен по първото си име, също така като съберете съответстващите числа на буквите на трите си имена.

ЧЕРВЕНО - 1

Носи енергията на Марс. Това надарява с делови качества, способност бързо да се действа, решителност, носи в себе си безпокойство, независимост, агресивност, оптимизъм. Може да пострада поради своите необмислени и импулсивни действия.

Червеното е цветът на енергията, страстта, желанието, физическа активност и сила, решителност и твърдост на характера. Хората, чиито имена се асоциират с червеното, са общителни, обичат шумни компании, но лесно се дразнят и всеки диспут превръщат в словесен спор. Те са непредсказуеми, властни и често са диктатори у дома. Обикновено сключват брак повече от веднъж.  Жените са доминиращи, непредсказуеми, винаги се стремят да бъдат първи във всичко и затова много професионални спортисти са сред тях. Мъжете са пристрастени към алкохола и наркотичните зависимости. В добро настроение те са забавни хора и шегаджии, но само една дума е достатъчна, за да се предизвика проблясък на гнева им.

ОРАНЖЕВО - 2

Носи енергията на Слънцето – Светлина, огън, импулс, творческо начало. Оранжевият цвят отразява творческата активност, благородството на мислите, самоувереност. Такива хора са отговорни, твърди в решенията си. Това са силни и ярки личности, лидери, инициатори, които привличат другите с позитивния си подход към живота и са готови да се притекат на помощ. Но понякога те са твърде емоционални и невинаги сдържани. Умеят да постигат успех сред противоположния пол. Общителни и оригинални.

Хората с този цвят на името са очарователни и обаятелни, ярки личности както външно, така и вътрешно. Те са умни и забавни, затова имат много приятели ... Въпреки това, поради своята общителност, те често са много разочаровани от другите хора и им е трудно да се доверят.

ЖЪЛТО – 3

Хората с този цвят на името са слънчеви и позитивни, енергични и открити, винаги ще се чувствате комфортно и уютно с тях, защото със сигурност знаете, че никога няма да ви разстроят. 

Това е цветът на интелигентността, рационалността, логическото и аналитичното мислене. Хората с жълто име са твърди по природа, практични. Знаят как да печелят пари. Те имат солиден характер и винаги можете да разчитате на тях. Влекат ги точните и природните науки. Дори да получат хуманитарно образование, те често намират своето призвание в икономиката, математиката, физиката и медицината.

ЗЕЛЕНО - 4

Това е цветът на хармонията, стабилността и твърдостта на духа. Притежателите на „зелени имена“ са сърдечни, общителни, отзивчиви, любезни, състрадателни, обичащи природата. В същото време
обичат свободата. Къщата им е винаги отворена за гости.  Опитват се да помогнат на всички. Те имат много завистници, които не успяват да забележат. Не се страхуват от трудности, лесно поемат рискове и са в състояние да се адаптират към всякакви обстоятелства. Те са невероятно остроумни, до тях винаги е интересно, макар и да не е лесно. Такива хора са чувствителни и уязвими - могат да се обидят дори само от проявено обикновено безразличие.

Хората, които имат зелено име са пацифисти. Те имат здрав разум и
практичен ум, лесно се адаптират към обстоятелствата и могат да бъдат решителни или спокойни в зависимост от ситуацията. 

СИНЬО - 5

Синьото е цвят на спокойствие, мъдрост, съзерцание. Хората, чието име съответства на този цвят са чувствителни, искрени, спокойни и уравновесени, предани на своите принципи. Талантливи, стабилни, задълбочени, практични, но потайни и сдържани в проявата на чувства. Понякога им е трудно да се сближат с хората поради недоверие, прекомерна строгост и взискателност. Често те имат способност за проницание, телепатия и да лекуват.

Хората с този цвят са истински приятели, винаги ще се притекат на помощ, съчувствайки и слушайки. Те са родени психолози. Хората усещат това и често се обръщат към тях за съвет. Понякога изглежда, че техният пронизващ поглед прониква в душите на другите.

ИНДИГО - 6

Тези хора са чувствителни, влюбчиви, екстравагантни. Те имат големи възможности за духовно израстване, способни са да проникнат в същността на човешката природа. Жените са верни съпруги, способни да вземат нещастен, отхвърлен от всички мъж и да му внушат самочувствие. Мъжете са много уязвими, донякъде егоистични, нарцистични. Индигото е философът, онзи, който намира изход от проблемите и сложните ситуации. Търси справедливост и честност във всичко. Любовта е нужна на индигото, защото без нея то чувства, че няма смисъл да живее и не би могло да оцени прелестта на Битието. Поради това често се свързва с дома, семейството и децата. Или с други думи, индигото търси любовта във всички свои взаимоотношения. Мнозина се обръщат за помощ към индигото и то винаги е готово да услужва с каквото може и никога не забравя обещанията си.

ЛИЛАВО - 7

Такива хора са много потайни, недоверчиви, лаконични, търпеливи. По пътя на живота си срещат много трудности, но това не ги ожесточава. Те са отзивчиви и симпатични, с радост помагат на всички, които заслужават доверието им. Те са предразположени към депресии, но знаят как да се измъкнат от тях, не се оплакват от съдбата си и не губят оптимизъм.

Хора с този цвят са идеалисти и много влюбчиви личности. Те имат голяма душа, готови са да стоплят всички с топлината си, имат много съмишленици. Те обаче си имат своя тайна. Веднъж седмично им е необходимо  да се затварят в раковината си, където се чувстват комфортно.

РОЗОВО - 8

Розовото е цветът на оптимизма. Хората с розови имена са спокойни, сдържани, коректни. Тези хора са самостоятелни и независими, не очакват нищо от другите и сами се опитват да не са задължени към някого. Рядко ще чуете груби думи от тях, въпреки че те могат да си позволят такива волности с близките. Жените са способни на състрадание, любов и благородство. Мъжете не понасят несправедливостта, протестират срещу лицемерието и лъжите, но често не довеждат нещата до края. Добър психолог, розовото разбира чувствата на хората и е в състояние от всеки индивид да извлече най-доброто, но което е способен.

Хората с този цвят са сдържани и добри слушатели, те никога не спорят, въпреки че винаги имат собствено мнение, което стриктно спазват. Невъзможно е да се чуят критики от другите към тях, но те винаги оценяват себе си критично, поради което имат чести емоционални сривове и депресивни състояния. Те са прекрасни семейни хора, невъзможно е да не ги обичаме.

ЗЛАТНО - 9

Подобно на оранжевата енергия, златното е лъч на веселието и радостта. От него бликат надежда, смях, щастие. Златното е мъдрецът, вещият наставник. То е изпитало всичко в живота и сега е призвано да предаде знанието си на другите. Излъчва жизненост и топлота, с които храни душите на ближните си. Разбирайки, че животът не може да бъде истински красив, ако всички не вкусят от красотата му, златното щедро разкрива тази красота на околните, като сгрява сърцата им със слънчевите си лъчи. Печели възхищението на всички, които влизат в обсега на неговото присъствие, макар да има и такива, които му завиждат, но самото то е извисено над дребнавите чувства. Притежава финес, весело настроение, духовност.

Хората с този цвят са идеални лидери, те са непоклатими в принципите си. Външно изглеждат перфектно - внимателно подбран гардероб и добре поддържан външен вид. Те са уважавани и вътрешно са много мили хора.

 

 

 

 


Коментари (1)

skype Hi, this is Jeniffer. I am sending you my intimate photos as I promised. https://tinyurl.com/yc6rkz9a
02.02.2022 19:31 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети