Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Цветен хороскоп по дати на раждане – Лале ( 22 юни – 1 юли)

Хороскоп

Цветен хороскоп по дати на раждане – Лале ( 22 юни – 1 юли)

Снимка:

Хората, родени под този знак, са със свободолюбиви нагласи и влечение към приключения

Лалетата са много разнообразни и многостранни. Предлагат се в много различни цветове, от бяло до почти черно. Любопитен факт: известно е, че лалето е един от националните символи на Холандия и именно в тази страна е построена една от първите финансови пирамиди, свързани специално с лалета.

Енергията на Лалето и неговата символика са противоречиви. Хората, родени под този знак са със свободолюбиви нагласи и влечение към приключения. Те са авантюристи. Животът им преминава в безкрайна поредица от любовни победи и романтични приключения. Дон Жуан обикновено произлиза от мъжките Лалета, а неверните съпруги от жените Лале.

Мъжът Лале е страстен любовник, смел завоевател на женските сърца. Невъзможно е да му се противопоставят. Той е способен да завладее дори най-целомъдрената млада дама. Важно е да се разбере, че за него самият процес на покоряване и завладяване е много по-важен дори от резултата. Бързо обаче загубва интерес към своята избраница и се впуска в търсене на нови усещания. Той не толерира брачните задължения и със сигурност не се стреми да създаде семейство. Този човек си е напълно самодостатъчен. Нуждите за домашен комфорт и грижи при Лалето могат да се появят само в зряла възраст.

Жените Лалета са фатални красавици. Те не са толкова вятърничави като мъжете, но въпреки това обичат приключенията и не се отличават с постоянство и вярност в отношенията.

Лалетата не търпят зависимост от нищо: нито в кариерата си, нито в отношенията им с хората. Те са открити и винаги казват това, което мислят, което понякога отблъсква другите от тях. Тези хора се стремят да живеят живота си по такъв начин, че „после да не им е болезнено за безцелно изживените години”, затова винаги са готови за рискове и безразсъдни постъпки.

На първо място за Лалетата е кариерата и едва тогава - семейният живот. Те се женят много късно или изобщо не го правят. Като цяло успехът благоприятства хората-Лалета и те почти винаги са късметлии.

Човекът Лале е повече увлечен от своите преживявания и победи на любовния фронт, личните проблеми. Той може и умее да печели пари, но те не са цел за него. Той вярва, че парите съществуват, за да се харчат с максимално удоволствие.

Съвети към Лалетата:

Разбира се, много е забавно да живееш ден за ден, да се забавляваш, без да мислиш за нищо. Но няма безплатни удоволствия. И вие рискувате да платите за „безцелно изживените години” със самотна и немощна старост. И още: не пренебрегвайте чувствата на другите!  

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още