Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Цветен хороскоп по дати на раждане – Астра (от 12 до 22 септември)

Хороскоп

Цветен хороскоп по дати на раждане – Астра (от 12 до 22 септември)

Снимка:

Цветето Астра защитава човек от лоши мисли, помага му да не губи присъствието на духа в трудни моменти

Тези цветя са много подобни на звездички. Вероятно затова има толкова много ярки и талантливи хора сред родени под този знак. Есенните цветя са красиви по специален начин. Същото може да се каже и за хората, родени през тази десетдневка. Цветето Астра защитава човек от лоши мисли, помага му да не губи присъствието на духа в трудни моменти.

Човекът Астра е доста оптимистичен. Винаги върви напред с гордо вдигната глава, гледа смело в бъдещето и вярва, че всякакви трудности могат да бъдат преодолени.

Астрите са прекрасни приятели, които са готови да отворят вратите на своя топъл и уютен дом дори посред нощ, когато изведнъж някой от техните близки или приятели иска да поплаче на рамото им. Благодарение на своя весел нрав и искряща енергия, Астрите много лесно успяват да намерят верен партньор в живота, с когото те ще бъдат безусловно щастливи. Астрите обикновено са страхотни семейни хора. Те обичат дома си и децата си. 

Образно казано, човекът Астра е като запален огън в мрака на студената есенна нощ. Често е в добро настроение. Хората Астри могат да бъдат безразсъдно весели или понякога, мрачни и малко тъжни. 

Природата им е дала много енергия и те са в състояние да я споделят. Трудно е човекът Астра да разбере хората, които постоянно се оплакват от живота и превратностите на съдбата. Астрата умее да развеселява, съчувства и помага, но е свикнала сама и бързо да решава проблемите.

Отличителна черта на всички Aстри е практичността. Преди да предприемат нещо, те внимателно обмислят всичко, обичат да се консултират с многото си приятели. Те ценят яснотата в отношенията с хората и няма да търпят лъжа, измама или лицемерие. Астрата предпочита суровата истина пред сладките лъжи. 

Според цветния хороскоп хората - Астрите са общителни и сладки. Жената Астра е гостоприемна и радушна домакиня. Тя посреща гостите с удоволствие, обича семейните тържества. Астрата никога няма да забрави да поздрави приятелите си за празниците или важна семейна среща, винаги дава щедри подаръци. Мъжът Астра живее за момента. Той не е обременен с множество спомени. Не поглежда назад и се движи само напред. Но в същото време, той не забравя да научи уроците си, за да не повтаря грешките от миналото.

Като цяло животът им се развива успешно. В професионалната сфера Aстрата успява. Такива хора вероятно ще се докажат в икономическите специалности. Стават отлични счетоводители. Възможно е също Астрата да стане адвокат или да се докаже като учен. Колегите им ги ценят, уважавани са от началниците си. Астрите са отлични ръководители, които подчинените обичат.

Съвети към Астрата:

Не всички хора са надарени с вашата воля, оптимизъм и енергия, затова трябва да им съчувствате, но не позволявайте на другите да злоупотребяват с вашата доброта.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още