Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Цветен хороскоп по дати на раждане – Божур (13 – 22 ноември)

Хороскоп

Цветен хороскоп по дати на раждане – Божур (13 – 22 ноември)

Цветен хороскоп по дати на раждане – Божур (13 – 22 ноември) - Tribune.bg
Снимка:

Цветето Божур в много страни се смята за символ на мъжественост, сила и власт. Това ярко цвете дава енергия, способно е да събуди творчески способности и силни чувства в човек.

Човекът-Божур има лесен характер и добро здраве. Той вярва в себе си и се отнася с хората приятелски, но не винаги ги разбира. Обожава пътуванията и туризма, екстремните усещания.

Както ни казва цветният хороскоп, хората, родени под знака на Божура, се отличават с необичайно добро здраве. Те почти никога не се разболяват, издръжливи са и могат да се справят с тежко натоварване. Умора тези хора усещат изключително рядко. Божурът е много активен, не понася безделието и нищо да не прави.

Има много приятели, обича да е в обществото. Такъв човек си е самодостатъчен, безразличен към критиката - безполезно е да го ласкаете и да му се подмазвате. Той знае стойността си и не се нуждае от някой, който да го оценява. Въпреки това, Божурът е доста самокритичен и най-добрият съдия за него е самият той.

Хората Божури често имат безразборни отношения, което понякога им пречи да създадат семейство, но дори при липса на брак, те не остават закоравели ергени, тъй като никога не остават сами.

Божурът цени семейството. Въпреки че в младостта си той има много романи, в по-зрелите си години се установява. Божурът, като правило, остава верен на своя избраник. Той е надежден, като скала и е в състояние да защити своите близки от всякакви неблагополучия. Не губи присъствие на духа си дори в кризисни ситуации.

Човекът Божур обича да работи, а трудолюбието му кара другите да се чудят на невероятната му издръжливост. Сред представителите на този знак има много професионални спортисти, а тези Божури, които избират кариера в друга област, винаги се грижат за себе си и поддържат физическа форма.

Божурите обикновено предпочитат професии от различни технически специалности.

За родени под знака на Божур като талисман е добре да се съветват да купуват по-често букети от разцъфнали цветя. Преди да отидете на отговорно събитие, можете да разтриете ръцете си с прах от изсъхналите цветни венчелистчета или да носите няколко листенца в себе си.

Съвет към Божура:

Избягвайте крайности и най-важното - научете се да контролирате емоциите си. Изблиците на гняв ви причиняват много повече вреда от хората, срещу които са насочени.

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още
Актуална тема