Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Цветен хороскоп по дати на раждане – Далия (21 – 30 април)

Хороскоп

Цветен хороскоп по дати на раждане – Далия (21 – 30 април)

Снимка:

Те са много интелигентни, свикнали да слушат разума си

Далиите цъфтят през цялото лято и есента. Само студеният дъх на зимата унищожава очарованието им. Енергията на тези цветя е много мощна и положителна. Човек, роден под знака на Далия е уравновесена личност, знае как да постигне баланс между работа и свободно време, винаги се стреми към златната среда, има достатъчно време за всичко. При тях всичко е с мярка.

Хората родени под този знак се отличават с блестящи умствени способности, особено в областта на точните и приложни науки. Те са много интелигентни, свикнали да слушат разума си. Не обичат да се хвалят и затова не обичат да демонстрират своята многостранност. Така дружелюбната и спокойна Далия е готова до последно да решава собствените си проблеми без никаква помощ. Тя не иска да изглежда жалка, за да й съчувстват. Далията е упорита и критична. Леките победи не са характерни за нея. Разчита изцяло на собствените си сили. Слуша съветите от приятелите с известно недоволство. Далията иска сама да решава всичко и не търпи намеса в живота си.

Това цвете в зависимост от ситуацията и настроението си проявява многостранността на своята природа. Далията може да бъде както твърда, така и мека, неумолима и снизходителна, цинична и романтична. Често хората наоколо не я разбират и я подозират за психическа нестабилност или лицемерие.

Хората под покровителството на това цвете обичат дългите разговори и беседи, които могат да преминат в дебати и спорове, но избягват битките и кавгите. Никога няма да започне да обижда. Аристократичните им маниери са досадни за някои, мнозина ги смятат за скучни. Но близките им хора ги обожават. 

Далията се нуждае от красота и хармония - както се нуждае от въздуха. Те са истински естети, които могат да се открият на изложби, театрални представления, концерти и където и да кипи културният живот.

Те са фаталисти, вярват в сляпа случайност, а не в собствените си сили. Ако късметът се отвърне от тях, те често не знаят какво да правят, губят самообладание и в такива моменти могат да бъдат много опасни.

В отношенията си може лесно да се увлекат и след това да останат разочаровани в избора си. Хората Далии се опитват да бъдат перфекционисти във всичко, затова винаги са недоволни от себе си и своите постижения, опитват се да постигнат повече и по-добре и изискват същото от околните. Те са свикнали с най-доброто и често имат проблеми в брака, които след няколко болезнени години се решават на развод.

Някои представители на този знак са обвинени в старомодност, заради желанието на Далията да спазва етикет, елегантно да се облича, да говори правилно и грамотно. Далия е твърде отговорна към своята личност. Не може да си позволи да изглежда некрасиво. Отнася се сериозно към всичко.

Съвет към Далиите:

За да създадете семейство, трябва да правите компромиси, често да се задоволявате с това, което имате, а не с това, което искате.  

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още