Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Цветен хороскоп по дати на раждане – Фрезия (24 октомври – 2 ноември)

Хороскоп

Цветен хороскоп по дати на раждане – Фрезия (24 октомври – 2 ноември)

Цветен хороскоп по дати на раждане – Фрезия (24 октомври – 2 ноември) - Tribune.bg
Снимка:

Хората, родени под покровителството на Фрезия, посвещават по-голямата част от времето си на работата

Фрезията е рядко цвете и дава на хората, които покровителства, прекрасни качества. Основните качества на Фрезията са упоритостта и безстрашието. Такъв човек всъщност не се страхува от никого или от нищо. Според цветния хороскоп хората - Фрезии могат да издържат на всякакви житейски изпитания и да останат напълно невредими.

Упоритостта на Фрезия, насочена в положителна посока, може да й донесе много ползи. Фрезията е отличен манипулатор на чуждото мнение, тя поднася такива аргументи, на които е трудно да им се противопостави някой. Когато човекът Фрезия спечели спора, няма нужда опонентът да признае, че греши, достатъчно е Фрезията да разбере, че е победил.

Хората, родени под покровителството на Фрезия, посвещават по-голямата част от времето си на работата. Те са истински работохолици, готови да работят от сутрин до вечер всеки ден. Като правило, Фрезията винаги постига целта си. Винаги се стреми на всяка цена да е първа и най-добрата. Най-често, благодарение на своята решителност, постоянство и упоритост, тя успява. Проявява постоянство, търпение и решителност при постигане на целта. Тя не се страхува от трудностите или препятствията, които могат да й попречат при постигане на желаното. Фрезията търпеливо преодолява препятствията.  Другите може да се дразнят от решителността и активността на Фрезията, да завиждат и злословят зад гърба й. Фрезия никога няма да остане без средства за съществуване. При цялата си амбициозност, под натиска на обстоятелствата, тя може да приеме скучна, но добре платена работа. В този случай, за да реализира творческите си способности, Фрезия си намира някое интересно хоби. Хората, родени в този период, показват професионалните си качества в специалности, където е нужен солиден характер.  Сред тях има отлични военни служители, икономисти и политици. 

Фрезията има лек нрав. Те са общителни, много откровени, поради което самите те понякога страдат.  Фрезиите са много хубави хора. Те са обичани и ценени в тяхната среда, но имат малко приятели. Хората обичат да общуват с тях, но въпреки големия брой фенове, Фрезията е много избирателна при избора на партньор и приятели.

Най-често Фрезията сключва брак с човек, който няма да пречи на кариерата й. Обикновено се жени доста късно, когато вече има определен житейски опит и затова рядко допуска грешка в избора си.Способна е да се пожертва в името на любимите хора. Жената Фрезия перфектно шие, плете, бродира. Винаги изглежда елегантно и модерно.

Като талисман, хората, родени през този период, могат да отглеждат това рядко цвете у дома. Лечебните вибрации, с които цветето изпълни дома им, със сигурност ще им донесат късмет.

Съвет към Фрезиите:

Вие сте лидери и трудно се вписвате в общоприетите рамки, но се постарайте да не бъдете груби и резки в общуването си с другите.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още
Актуална тема