Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Цветен хороскоп по дати на раждане – Гладиола (23 ноември - 2 декември)

Хороскоп

Цветен хороскоп по дати на раждане – Гладиола (23 ноември - 2 декември)

Цветен хороскоп по дати на раждане – Гладиола (23 ноември - 2 декември) - Tribune.bg
Снимка:

За разлика от приказливите Божури, Гладиолите са предимно мълчаливи. 

Целият живот на Гладиолите е вечно търсене. Те непрекъснато променят своите увлечения, място на работа и начин на живот. Те са романтични натури, които могат красиво да ухажват. С приятели и роднини гладиолите са дружелюбни и грижовни.

Гладиолите имат страхотно чувство за хумор. Не се страхуват да изглеждат смешни, позволяват си да се шегуват със себе си. Те са душата на всяка компания. Не правят скандали, не обичат да изясняват отношенията. Гладиолите имат прекрасно качество - приемат хората такива, каквито са, с всички слабости и недостатъци.

Хората Гладиоли като правило притежават огромна жизненост, така че са много привлекателни за противоположния пол. Макар, че притежават доста положителни качества, Гладиолите често са нещастни в брака. Факт е, че те често се измъчват от недоволство от живота или самите себе си. Ето защо е много важно всички Гладиоли да направят правилния избор на партньор в живота, който би ги вдъхновил и изпълни с живот. Щастливият брак за такива хора е възможен само с партньор, който няма да ги чака да вземат важни решения и да поемат ролята на авторитет.

Не е лесно на Гладиолите да определят целта си в живота. Ако този човек все още не може да намери себе си и мястото си под слънцето, той се превръща в неспокоен скитник в морето на живота. Въпреки привидната надеждност, стабилност, във всеки от тях присъства дух на авантюризъм и при определени обстоятелства такъв човек може да се отправи на пътешествие или да търси съкровище. 

Хората Гладиоли не могат да се похвалят с някакви специални таланти, но в същото време са много изпълнителни и работливи, затова са ценни служители за всяко предприятие. Отличителна черта на този цветен знак е трудолюбието. Те могат да постигнат много, но само при условие, че някой поеме ръководството над тях. Не могат да бъдат лидери, но са добри изпълнители.

Гладиолите, които вече са си избрали специалност, бързо си придвижват нагоре в службата. Мнозина избират военна служба, медицината или политиката. Често някои Гладиоли избират за себе си научната дейност. 

Като талисман хората, родени под покровителството на Гладиолата, могат да носят медальон с изображението на това цвете. 

В древна Гърция воините, отивайки на бой, вземали със себе си грудка от гладиола. Смятали, че това със сигурност ще даде им сила, смелост и ще ги предпази от смъртта, защото са вярвали в неговата сила.

Съвети към Гладиолите:

Опитайте се да разсъждавате по темите „Защо отново съм в каша…“ и „Какво трябва да направя, за да не настъпвам отново „греблото“.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още
Актуална тема