Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Цветен хороскоп по дати на раждане – Хортензия (11 – 20 април)

Хороскоп

Цветен хороскоп по дати на раждане – Хортензия (11 – 20 април)

Цветен хороскоп по дати на раждане – Хортензия (11 – 20 април) - Tribune.bg
Снимка:

Хората, родени под знака на Хортензия, имат отлични организационни умения

Хората родени под знака на Хортензията са жизнерадостни и весели. Винаги са в добро настроение, усмихнати, надарени с ярък външен вид.

Представителите на този цветен знак са общителни. Винаги раздават усмивки и топлина на другите и знаят как да се сближат с тях. Клюките и интригите не ги интересуват.

На пръв поглед изглеждат екстроверти. Те са общителни, имат широк кръг от познати и умеят да поддържат спокоен разговор дори с непознати хора. Въпреки това, дълбоко вътре в себе си, те се чувстват понякога самотни. Обикновено Хортензиите са много тактични и учтиви, но губят самообладание, когато се сблъскват с несправедливостта.

Хортензията с нейната романтична душа, просто не може да живее без приключения. Обича заниманията на открито. Харесва шумни компании, партита, празненства, пътувания, нови места, нови вълнения. На всеки празник винаги се превръща в ярка и забележима фигура. Хортензиите са обичани във всяка компания. Те са спокойни, приятелски настроени, забавни.

Хората, родени под знака на Хортензия, имат отлични организационни умения. Не пестят пари, за да организират пищна новогодишна вечеря или да зарадват член на семейството си за рождения му ден. Тези хора са ценени и заради голямото си щедро сърце. Те могат да направят скъп подарък, без дори да очакват да получат нещо в замяна. Въпреки това те също обичат подаръците и ги получават с голямо удоволствие. Стремят се към сигурен и комфортен живот.

Ако Хортензията помага на приятели и познати, тя го прави с добра душа. Често в името на приятелството може да пожертва времето и интересите си. Безскрупулните хора се възползват от духовната щедрост на Хортензиите и когато те осъзнаят това, страдат жестоко, затварят се в себе си.

Но тези хора имат и някои недостатъци. Те са твърде нетърпеливи и непостоянни. Чувствата им са краткотрайни. Бързо се увличат, но с не по-малка бързина охладняват към своя избраник/избраница. Обичат да прекарват времето си в безделие. 

В сферата на любовта и брака Хортензиите са много сложни: от една страна се опитват да събудят доверие и уважение, а от друга да налагат волята, капризите и прищeвките си. 

Когато общувате с хора Хортензии, трябва да запомните, че както това растение не понася зимния студ, съответно човекът под неговата закрила реагира много болезнено на емоционалната студенина. 

Понякога у тези хора възниква неустоимо желание да поучават другите, но самите те се ядосват и не обичат на тях да им се дават „мъдри съвети”.

Съвет към Хортензиите:

Не се раздавайте прекалено, за да не се разочаровате след това.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети