Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Цветен хороскоп по дати на раждане – Лайка/Маргаритка (21-31 май)

Хороскоп

Цветен хороскоп по дати на раждане – Лайка/Маргаритка (21-31 май)

Снимка:

Лайката е скромно и нежно цвете, което украсява всяко пространство. От древни времена това цвете се използва за лечебни цели. От нея става добър и мил талисман. Помага да се намери късмет. Не случайно влюбените гадаят на маргаритка като късат листенцата й.

Външната простота на това цвете е много подвеждаща. Умна е и знае как да се възползва от всяка ситуация. Лайката изглежда като истинска срамежливка и само близките й знаят какъв ураган от страсти бушува вътре в нея. Тези хора са добре прикрити, обмисляйки план за действие до най-малките подробности. Лайката ясно изгражда своята житейска стратегия. С всички, които среща в живота си, тя води своята игра. Търси и винаги намира индивидуален подход. Всички нейни действия са логични, дори да изглеждат необмислени или спонтанни. Лайката се придвижва към своята цел, стъпка по стъпка. Но точно какви цели постига, знае само тя.

Благодарение на вродения си чар и харизма, Лайката бързо печели доверието на другите. Манипулациите й са напълно невидими. Не бива да губите бдителност при разговор с нея (особен с мъж Лайка) и не бъдете прекалено откровени. Тя отлично знае какво търси и вашата откровеност може да ви струва много. Помните полицейският израз:”Всичко което кажете, може да бъде използвано срещу вас.”

„Обича ме, не ме обича”. Трудно е Лайката да бъде разбрана, макар да привлича към себе си. Най-доброто оръжие на Лайката е нейният чар, но тя никога няма да го използва за егоистични цели. Лайката знае как да пази тайни и пази своите планове в тайна. Иначе хората от този цветен знак се отличават с доброжелателност, способност да завладяват и да заинтересуват събеседника още от първите минути. Весели и общителни. Те обичат да слушат, а не да говорят за себе си. За тях е трудно да бъдат откровени, тъй като наистина ценят репутацията си и не искат да изглеждат скучни за другите.

Хората Лайка имат силно чувство за справедливост, голяма находчивост и изобретателност. Те лесно намират подходящия партньор, в любовта се отличават с изтънченост, в семейния живот - с практичност. Тяхната съдба често зависи от съвкупност от обстоятелства. Лайката е благоразумна, никога не харчи много пари, не е характерна за нея разточителност.

В личния живот е честен човек. Като цяло това са търпеливи хора, които се стремят да адаптират партньора към себе си. Ако намери компромис с любимият човек, тя ще го направи най-щастлив. Личният й живот ще се развие добре, само ако е искрена с партньора си и не се опитва да го манипулира.

Често хората Лайка страдат от несподелена любов, но вроденият им страх от самотата понякога ги принуждава да бъдат близки с някого. Могат да не обичат партньора си, но поради някаква причина да останат да живеят при него.

Съвет към Лайката:

Вашето щастие е близо до вас. Само вие не го забелязвате, тъй като прекалено сте увлечени в стратегии и планове.

С това цвете завършва Цветният хороскоп по рождена дата. За всички Цветя и периоди можете да потърсите в съответния раздел.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още