Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Цветен хороскоп по дати на раждане – Лилия (11-20 март)

Хороскоп

Цветен хороскоп по дати на раждане – Лилия (11-20 март)

Снимка:

Родените под знака на Лилията владеят изкуството да пленяват хората

Лилията е доста често срещано и популярно цвете, което расте в почти всеки климат: от тропически до умерен. Красотата и нежността на това цвете, крехкостта и грациозните линии на венчелистчетата са го превърнали в символ на чистота и невинност сред християните. Често го наричали „цвете на Мадоната“ и се считало за символ на чистота и благородство. Снежнобялата лилия отдавна се култивира, за да се получи ароматно масло и различни мехлеми. 

Лилията е лунно и мистериозно, изтънчено и очарователно цвете, тайната на което мнозина се стремят да разгадаят. Точно такива са хората, родени под неговия знак. Лилията има противоречива характеристика. От една страна, бялата лилия е символ на целомъдрие и благочестие, от друга - символ на порок и разврат.

Родените под знака на Лилията владеят изкуството да пленяват хората. Те се считат за най-самоуверените представители на цветния хороскоп. Знаят много добре какво искат от живота. Обичат комфорта, опитват се да си осигурят прилични условия на живот. Те са трудолюбиви и упорити.

Родените под знака на Лилия умело се обграждат с ореол на мистерия. Отстрани такъв човек създава впечатление за естет, бохем и „птица с висок полет”, което кара мнозина да попаднат под магията на магнетизма им. Зад милата си външност Лилията може да крие истинските си чувства. Омагьосва хората, опиянява ги със своята услужливост и загриженост. Лилията е в състояние да заинтригува, да предизвика любопитството на другите. Личният й живот е пълен с тайни, тъй като тя не допуска никого вътре.

pixabaypixabay

Лилиите могат да бъдат различни: ангелски и демонични, коварни и честни. Едва след няколко години приятелство можете да разберете кои са всъщност, въпреки че може да ви изненадат с някоя внезапна постъпка. Те са свикнали да командват, не могат да бъдат принуждавани да правят онова, което не им харесва. 

Мъж, роден под знака на Лилията, е външно скромен и тих. Но не се заблуждавайте! Зад външната скромност се крие сложен и противоречив характер. Той винаги постига целта си, като умело използва своите прелести и добре се разбира с хората. Отличен дипломат е, умее да пази собствените си намерения в тайна и не издава истинските си чувства. Буквално омагьосва другите. Мнозина попадат под неговия чар. Мъжът-Лилия обича властта, обича да манипулира хората. Но го прави много изтънчено, без да използва груба сила. Той знае силата на думите. Всичко подправя с отлично чувство за хумор. Мъжът Лилия е внимателен. Винаги учтив, не понася грубостта.

Жените от този знак са от два вида. Те са или големи светици, или големи грешници. Умеят да подлудяват мъжете: някои със своя морал, почтеност и непристъпност, други  - със страст и кокетство. Жените от този знак в по-голямата си част трудно намират партньор за съпруг, защото обичат да водят, да определят собствените си условия и изискват мъжът да се подчинява на техните правила.

Съвет към Лилиите:

Не забравяйте, че силата и властта не са единствената цел в живота. Бъдете искрени и се научете да се наслаждавате на простите неща.  

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още