Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Цветен хороскоп по дати на раждане – Люляк (14 – 23 октомври)

Хороскоп

Цветен хороскоп по дати на раждане – Люляк (14 – 23 октомври)

Цветен хороскоп по дати на раждане – Люляк (14 – 23 октомври) - Tribune.bg
Снимка:

Отличителна черта за всички хора, родени под знака на това растение, може да се нарече добротата и почти пълно отсъствие на суета

Люлякът според цветния хороскоп може да служи като любовен талисман, той е надарен със силна положителна енергия. Люлякът е символ на младостта, невинността и свежестта. Човек роден под този знак през целия си живот остава млада душа. 

Хората, родени през този период, са доста целенасочени и старателни по природа. В допълнение, те са много енергични и любвеобилни. Жените, родени под знака на люляк се запазват дълго време млади. Дори в зряла възраст те продължават да излъчват свежест и да печелят мъжки сърца. Жената люляк е абсолютно невероятно създание. Тя може да бъде съблазнителна, нежна и капризна едновременно. Изобилието от чувственост и любовна енергия превръща жената Люляк в едно от най-привлекателните женски цветя. 

Отличителна черта за всички хора, родени под знака на това растение, може да се нарече добротата и почти пълно отсъствие на суета. Най-често те не си поставят високи цели, въпреки факта, че са доста енергични и целенасочени. Човекът Люляк не се съмнява в силата си, но в същото време не е достатъчно самоуверен. Той може да потърси помощ или съвет, ако не е в състояние сам да намери решение.

Личният живот на Люляка върви добре. Може да срещне половинката си съвсем неочаквано - вярва в любовта от пръв поглед. Човекът Люляк в младостта е лекомислен, но с годините става все по-внимателен.

Хората, родени под знака на Люляка, могат да бъдат наивни и невинни. Те запазват тези качества през целия си живот. Но не си мислете, че мъжът Люляк не разбира хората и не е в състояние да различи искрените чувства от ласкателствата. При цялата си наивност и детска непосредственост, мъжът Люляк е реалистичен и знае точно какво иска да постигне в живота. Сред тях има и романтично настроени личности. 

Люляците много харесват състоянието на влюбеност и през целия си живот може да имат много партньори, заради което други често ги смятат за вятърничави и несериозни. Те имат много приятели от различни възрасти, гледат на живота с оптимизъм и лесно преодоляват всички препятствия по пътя си. Винаги се притичват на помощ без да очакват специални благодарности и не изискват твърде много от хората от своето обкръжение. Люляците не могат да понасят лъжи и предателството никога няма да простят. 

Люлякът живее и се радва на всеки един ден. Хората от този знак имат мощен имунитет срещу всички неприятности и проблеми. Те се стараят с лекота да преминат през живота, не забелязвайки неприятностите и в това проявяват изключителна мъдрост.  Тяхната житейска философия е, че за да се освободите от трудностите, просто не трябва да ги създавате. В крайна сметка може да се намери изход от всяка ситуация. 

Хората, родени под знака на Люляк, обикновено стават добри специалисти в големи предприятия. Често избират професията на администратори. Не бързат да правят кариера, опитват се да посветят младостта си на наслада от живота.

Съвет към Люляците:

Природата щедро ви е наградила с таланти, остава само вие да пожелаете да ги реализирате напълно.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети
АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати